uzytkowicz Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 badamy badamy badamy sprawdzamy sprawdzamy sprawdzamy lista qlwebów: https://seoadder.info bot: 1h roboty TOP2 SERPY z zerowym Page Rankiem właśnie trafiło do 300 katalogów. na 1'st pozycji jest subdomena pl na 2'nd pozycji mamy domene pl (+ ma własną reklamę w AdWords dla wyników wyszukiwania) a propo frazy .. na drugiej stronie wyników można znaleźć informacje na jej temat .. dalej już śmieci jak przewidujecie najbliższą przyszłość ? jak coś się ruszy to podam dokładne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Cytat jak przewidujecie najbliższą przyszłość ?Moim zdaniem dalej będzie sypało. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkowicz Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 12h i nawet nie drgnęło. za 24h strzele pinga na każdy wpis EDIT: przepraszam, lemur ze mnie, na 4 DC poznikali ) dobrze się zaczyna.. i żeby nie było, że zły jakiś jestem, to spamerzy (spamowali: 'wpisz na google: xyz, zobacz jak zarobić miliard miliardów') i zarabiali przez systemy afilacyjne psssssssikus. bawiąc uczy, uczy bawiąc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 nie rozumie dlaczego niszczyć czyjąś pracę. Śmieć czy nie śmieć, uczyć powinno się na swoich domenach (kupujesz na rok za 12 zyla ćwiczyć możesz do woli). A sprzątanie zostawmy google. Ciekaw jestem tylko czy ty byłbyś zadowolony gdyby ktoś postanowił ćwiczyć banowanie na twoich stronach ( tutaj już obojętne czy są wartościowe czy nie) ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzek112 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Czegos tu nie rozumiem. Chcesz wywalic konkurencję linkując z katalogów? Skąd wiesz, zę dany katalog jest smieciem? I jak efekty czy dało to coś? Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkowicz Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 @hotsauce007 jestem biedny, mam za miesiąc maturę 12 zł to dla mnie wciąż jakaś sumka jest. i nie chce trwonić zbyt czasu, skoro można zrobić to od ręki na złych ludziach co mi przyspamowali GG nie żal mi ich @Juzek112 się mawia, że jak się wpuści bardzo wiele linków jednocześnie w sieć do jakiejś strony (która nie jest zbyt popularna*) Google uznają ją za spam czy cóś, broni się, i nadaje jej filtr przenosząc takową stronę daleko daleko w serpy - a ja to tylko sprawdzam i to żadna 'konkurencja' dla mnie, nazwałem to tak tylko, aby lepiej było odszukać ten temat kiedyś/później komuś na forum. zmian ZERO, NADA, NULL, jest jak było a i dziś już nie dam rady podpingować katalogów, postaram się jutro z rana :C *popularna w sensie wiek domeny, page rank etc. edit: katalog uznaje za śmieciowy, gdy nie posiada on podstawowego zabezpieczenia przed botem: captchy oraz nikt go nie moderuje. i krótko mówiąc robi nam się tam śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Filtra to powinieneś dodstać na PiO - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youngdee Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Filtr z katalogów? LOL? Możesz nawet i 1000 linków dodać z katalogów a zanim to wszystko zaindeksuje to będzie się działo stopniowo i raczej nie licz na to, że jakąkolwiek domenę zafiltruje. Ogólnie to 'żenuada' i idź lepiej do matury się uczyć albo czytać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 zakręcony napisał(a): Filtra to powinieneś dodstać na PiO W pelni Popieram . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 cały temat powinnen iśc do kosza Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 hehe no paranoja LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.listedai.co/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 a ja nie.. cos widze ze sie chyba konkurencja odezwala Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Trzymiesięczną zapleczówkę mającą ok. 150 linków w Yahoo dopaliłem blastem z xrummera (4000 wpisów na forach jednego dnia). Po miesiącu Y pokazuje 500 linków a strona poszła z 30. na 15. miejsce. Takie filtry już nie działają. Możesz być z siebie dumny uzytkowicz, właśnie spełniłeś dobry uczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkowicz Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 spoko - spoko dopale każdy wpis pingiem, pożyjemy - zobaczymy just the time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jestem ciekawy czy coś z tego będzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.