Skocz do zawartości

Wybór między płatnościami a linkiem zwrotnym

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Czy ktoś doszedł do tego w jaki sposób można dać ludziom wybór między płatnością SMS a linkiem zwrotnym? Nie znam sie na php dlatego sam tego nie wymyślę :)

Chciałbym dać taki wybór, gdyż katalog dopiero zaczyna, więc linki zwrotne bardzo by pomogły...

Pozdrawiam

niewiele osób chyba decyduje się na link zwrotny, z własnego doświadczenia wiem że nigdy nie wstawiłem takiego linka nigdzie :)

co do kwestii skryptu który ma takie opcja to miniacz nie ma i raczej nikt nie da ci gotowe rozwiązania, jeżeli sam nie zaczniesz kombinować to nic z tego

Opcja link zwrotny jest niezgodna z zasadami Googla. Płatności - po odpowiedniej adnotacji jak najbardziej. Co do linków zwrotnych, często jest tak, że ludzie sami linkują do katalogu, jeśli zaakceptujemy ich stronę (sam załapałem przy ok. 500 wpisach kilka takich linków).

Zapraszam do przetestowania panelu administracyjnego na https://demo.melma.pl. Wśród wielu nowych funkcji, jest i wymieniona w poście.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Z jakimi zasadami googla? Chodzi ci o regulamin czy algorytm? Zawsze myslalem ze im wiecej linków do mojej strony tym wyzej jest w googlach:> No to na razie będzie tylko płatnie, najwyzej pokombinuje przy następnych katalogach, bo to mój pierwszy:) dzięki

Google zabrania uzależniać dodanie wpisu od zamieszczenia linka zwrotnego na swojej stronie - to oficjalna wersja ;)

Jednak zasady zasadami, a życie życiem.

Twój katalog - Ty rządzisz.

Powodzenia przy pierwszym katalogu.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności