Skocz do zawartości

Przeszla olbrzymia fala banow

morimoto

Rekomendowane odpowiedzi

Zapominacie o takich programach jak SeoQuake - które odpytują parametry site , samo PIO jest przez ten program ma sprawdzane site z 100 razy dziennie to minimum

No i napisz, kto z tych programów jak SQ korzysta, a dodatkowo napisz kto z takich SWL korzysta?

Albo pokuszę się... i ja odpowiem...

Korzystają z nich pozycjonerzy i osoby, które się za takich uważają. Przeciętnego użytkownika wyszukiwarki mało obchodzi SQ, SWL, site, bl i inne rzeczy, a wiem to, bo nie raz, nie dwa razy pytałem różne osoby oblatane z wyszukiwarką o bl, site i inne rzeczy związane z pozycjonowaniem.

Nie twierdze, że odpytywanie o site powoduje bana, ale mogę napisać, że takie powtarzające się odpytania mogą zwrócić uwagę algo na daną stronę i puszczać info do moda, a jak mod wejdzie i zechce to sprawdzić to jest ban, chyba, że strona jest jego zdaniem stroną normalną. Czy tak jest? Nie mam pojęcia, ale może być, tak samo, jak nie może :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie jeżeli te bany są powiązane z odpytwyaniem site to na nich się nie skonczy łątwo poczekać i poobsrować statystyki systemów

Ja stawiam na to że to nie ma nic wspólnego z site choć Ptaqu i Capone podzielili sie z nami jakimiś sensownymi infomracjami

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności