Skocz do zawartości

Wasze ulubione katalogi

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

a jak tam z moderacją jest w katalogach lagata? szybka? niezależna od wpyłwu pogody za oknem??? :)

@mpl_nwk dzięki... a trafiasz czasem w serpach na swoje wpisy z tych katalogów?

Zgredowe znam :), MKS znam tylko 2, Lukasa i Neona może znam jakieś ale nie kojarzę ich z właścicielem, lukasa tylko precle znam.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a jak tam z moderacją jest w katalogach lagata? szybka? niezależna od wpyłwu pogody za oknem??? ;)

@mpl_nwk dzięki... a trafiasz czasem w serpach na swoje wpisy z tych katalogów?

Czy niezależna to nie wiem.

Wydaje mi się, że szybka - od 2 do 3 dni.

Tak, trafiam na swoje wpisy z tych katalogów, w wyszukiwarce.

Nie ma problemu =]

a jak tam z moderacją jest w katalogach lagata? szybka? niezależna od wpyłwu pogody za oknem??? ;)

Katalogi lagata to: błyskawiczna, niezależna od wpływu pogody za oknem moderacja - mogę tylko polecić !

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

@AdamAGP co jeszcze mogę polecić, to z pewnością wszystkie katy - Rainer SOE Club i Rocky77 Collection 2 dobre marki - SEOkatalogów !

Rainer SOE Club

https://naszekatalogi.pl/rsc_sub7.html

Rocky77 Collection

https://naszekatalogi.pl/rocky_collection_sub18.html

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

;) Tak czytam te posty Wasze i jedna myśl się nasuwa - istnieje tylko jeden krypt katalogu SEOKatalog.

A czemu nikt nie wymieniał starych katalogów z wieloletnim stażem ? Może nie wszyscy znają ale są też inne niż SEOKatalogi ;)

Istna kasta nam się tu stworzyła.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Tak Holee masz recję zrobiła się w temacie jakaś mała sekta SEOkatalogów, ale są też np. katalogi Zgreda, a jak wiemy on lubi bardziej inny skrypt ;)

Jest tu paru Użytkowników na tym forum którzy mają zadbane katalogi i to się ceni. Twoje katalogi nic wspólnego ze skryptem Generala nie mają, a jednak można je jak najbardziej zaliczyć do tych dobrych i zadbanych.

Chcąc być neutralnym polecam również https://controlwebs.pl/ i wiem że jest jeszcze jeden na tym autorskim skrypcie (zielony taki) - szacunek dla programisty który to skleił w całość ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Moje ulubione - wszystkie na IndexU.

Dlaczego?

Bo to dobry i skuteczny skrypt.

:)

Sam mam kilka.

Podam przykład www.kulbi.pl - katalog sklepów

Niestety mocno go spamujecie nie szanując mojego czasu ani nie czytając co tam można dodać.

Jak ktoś korzystający z automatów to przeczyta, to mam prośbę - USUNĄĆ TEN KATALOG ZE SPISU :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności