Skocz do zawartości

Wasze ulubione katalogi

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Ja często spotykam wpisy z katalogu https://www.fp6.pl :-)

No i polecam przy okazji swój katalog https://www.wwwsieci.pl . Wydaje mi się, że oprócz stażu w sieci nic mu chyba nie brakuje (spoko... wszelkie paski powinny skoczyć przy updatecie) :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moje ulubione - wszystkie na IndexU.

Dlaczego?

Bo to dobry i skuteczny skrypt.

[ciach]

Pozdrawiam,

Mariusz

Nie marudź - ustaw filtry poprawnie i de facto wszystko co wpadnie w SPAM bedziesz mogł 1 ruchem myszki wykopać :)

ja tez lubie twoje katy :) :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Rozumiem, że poszukiwania były baaardzo długie, ale za to skuteczne :good:

https://swl.neonex.pl/katalogi-stron/

Ostatnio ten spis znalazłem i też szybka moderacja. Mocno podlinkowane. Polecam.

Mnie osobiście po wejściu tutaj szleje antywir. Coś się podpięło?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

NEONEX masz vira na stronie :good: Po ostatnim HTML wgrany jest kod

1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Właśnie o tym pisałem 2 posty wyżej :good:

Co ciekawe - zdążyłem już znaleźć tego samego śmiecia podpiętego do dość znanego seoKa. Radzę posprawdzać swoje.

Administrator powiadomiony jakby co.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

ja chetnie kataloog odkupie !!!

No i jednak się temat rozwinął, a na początku pisali, że nie ma sensu, bo będzie sama autoreklama.

Na razie "przeleciałem" te katalogi lagata podane w tym wątku. Rzeczywiście szybko i sprawnie - cacy :D. Teraz się trzeba wziąć za następne przez was polecane :D

EDIT:

Tylko te rejestracje z weryfikacją emaila - trochę to uciążliwe, a nie wszędzie jest opcja dodawania bez rejestracji. W sumie na webbest'cie też mam rejestrację, bo to wordpress, ale wyłączyłem konieczność weryfikacji emaila, tylko się od razu hasło podaje.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności