Skocz do zawartości

Intro

uzytkowicz

Rekomendowane odpowiedzi

cześć - cześć :)

jestem z okolic Katowic, mam JUŻ 20 lat.. od dziecka, z zamiłowania, pisze programy/boty do wszystkiego ;) mam naturę spamera i jestem typowym kandydatem pod e-resocjalizacje, zaczęło się od zmontowania exploita na szkolnym e-dzienniku w gimnazjum, a moim największym wybrykiem było obejście captchy Gadu-Gadu. co pozwoliło mi założyć sobie wiele numerów i wybrać ten najlepszy ;) rozum genetycznie struty można powiedzieć, a może zwykła ciekawość? np. Cookie Stuffing'iem zainteresowałem się bliżej kilka dni temu, a mam już przygotowane banery we flashu oraz ukryty nagłówek Referrer, i jak tu nie spróbować ?

moja wiedza, głównie techniczna, oparta jest na zasobach RFC

programuje też dużo w PHP, ze względu na to, że w nim wychodzi mi najszybciej zautomatyzować jakiś e-proces, a także mogę kod odpalić na dowolnym serwerze z łączem 100mbps i więcej. po prostu cud malina

zarejestrowałem się tutaj, bo:

- chce poznać bliżej Google, i postarać się to jakoś zdefiniować technicznie, poszukać zależności i przestać sobie tylko gdybać w główce

- spróbować swoich sił w e-marketingu, zaczynając od programów partnerskich ofc.

- i najważniejszy powód: napisałem ciekawy generator contentu w zeszłym miesiącu i testuje go na blogach, i cholerka no, od 0:00 dziś odwiedził mnie GoogleBOT przeszło 70 razy i wciąż mnie nie indeksuje :C tak więc przybyłem udoskonalić swoją machine

co do pozycjonowania:

- robię to właśnie pierwszy raz w życiu, na start obrałem jedną frazę i mam ją już w TOP7 ;)

- powoli, orientuje się jakie programy mi się przydadzą, aby moja praca była bardziej efektowna

- jeden z nich właśnie kończę: jest to sugester fraz generowany na podstawie słów kluczowych np. po co się męczyć ze słowem 'ruletka', można zacząć od 'jak oszukać ruletkę', 'ruletka zasady' (..). problem jest tylko wydajnościowy bo baza zawiera około 600 mb a to dopiero początek.....

do zobaczenia na:

silesiasem.gif

p.s. https://nielubiexanna.pl/ myślałem, że upadnę lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności