Skocz do zawartości

Katalog stron!

Tabi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

albo jestem slepy, albo nie widze jak mozna dodac strone ...

albo jestem slepy, albo nie widze jak mozna dodac strone ...

jestem slepy:)

ale skoro ja nie zauwazylem to moze inni ludzie tez nie ...

katalog.dnd.pl/add.php

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 miesiące temu...

Katalog ma znów PageRank 4! Wracamy do formy :-).

Odchudziłem layout, zmieniłem silnik na php Link Directory, po dyskusji z helpdeskiem surpassa nie będzie już żadnych problemów.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy!

"Za pozycję Waszą i naszą!" ;-)

To juz wolę CNCat... aha i zobaczysz jedno - Nie wiem czemu tak się dzieje ale jak miałem katalog na CNCat to wpisów przybywało od groma, a teraz mam php Link Directory i jest masakra... katalog mam już dość długo i ledwo dobijam do 700 wpisów gdzie przy CNCat w miesiąc było chyba z 400 :/ Dodam, że CNCat był moderowany tak jak obecny katalog...

/edit:

Skoro postawiłeś katalog od nowa to może lepiej wywal go i postaw raz jeszcze na mini.otwarty.pl - znakomity skrypt Piotra.

Mój katalog w stopce jest na tym skrypcie.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

W tym syfnym skrypcie strona się sypie pod operą - link do dodawania wpisów chowa się pod szukajkę czy pod coś tam innego i nie da się go kliknąć...Ja sobie zawsze daję spokój z katalogami na tym skrypcie.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Witam i dziękuję za zainteresowanie oraz uwagi.

CNCat to pomiot szatana ;-), umieszczenie template'ów w bazie danych to wymysł iście piekielny, trudno o mniejszą ergonomię pracy. A co do ilości dodanych linków to nie byłbym przesądny :-).

phplinkdir pasuje akurat do moich zastosowań więc nie widzę powodu dla któego miałbym go teraz wymieniać.

Niemniej dziękuję za słowa komentarza i pozdrawiam!

PS. Zajmę się tym bugiem z Operą.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności