Skocz do zawartości

Prawdopobodnie brak jakichś uprawnień

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Taka kwestia, stawiam nowy katalog tzn żeby było szybciej i nie trzeba było dużo przerabiać skopiowałem pliki ze starego katalogu jedynie zmieniłem bazę danych.

Kwestia jest taka że nie mogę dodać nowych bloków :) nie wiem co się stało, pewnie brakuje gdzieś uprawnień do zapisu w jakichś plikach.

Ktoś może mi wskazać pliki do których potrzebuję nadać uprawnienia ?

Pozdro

Wycinek z txt instalacji:

INSTALACJA

- Rozpakuj i skopiuj pliki na serwer

- Nadaj prawa katalogu [otwarty_inc] na chmod 755

- Uruchom plik instalacyjny www.twojadomena.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php

- Po zainstalowaniu usun plik otwarty_install.php

- Nadaj prawa 755 katalogowi [lp_cache] - zbiera sesje link popularity

- Nadaj prawa 755 plikom rob_pl.db i rob.db - zbieraja dane o odwiedzinach robotów wyszukiwarek

Dla powiadomien mailowych nalezy wprowadzic tresc powiadomienia do plikow

otwarty_admin/mail_dodano.php

otwarty_admin/mail_usunieto.php

Sprawdź w pliku konfiguracyjnym ustawienie ścieżki do skryptu. Co prawda nie sądzę żeby to było rozwiązaniem na problem z boksami, gdyż odpowiada ona z tego co pamiętam, za eksport plików XML.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności