Skocz do zawartości

Ma to jakiś wpływ na pozycjonowanie ?

kibic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie dawno dostałem (po znajomości) zlecenie pozycjonowania strony www.audytrzeszow.pl dla fraz: certyfikat energetyczny i świadectwa energetyczne. Nie chodziło tu o wypozycjonowanie strony na jakieś wysokie pozycje lecz aby strona znalazła się przynajmniej w Top 100 Google. Stosowałem metody, które przy innych stronach się sprawdzały a dla tej strony nie widać efektu.

Teraz moje pytanie. Strona postawiona jest na Joomli. Po wpisaniu adresu otwiera się strona, której stroną główną jest podstrona: świadectwa energetyczne. Czy może to mieć wpływ na pozycjonowanie ?

Czy ta strona świadectw ma linki do innych podstron serwisu. Oraz czy zdobywasz dla niej linki z anchor na stronę główną czy podstrony. Strona główna w zasadzie powinna mieć trochę tekstu aby robot miał co zahaczyć, jak nie ma to idzie dalej na podstrony - ale one nigdy nie są tak silne jak strona główna.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Oczywiście, że strona na stronie umieszczone są linki do innych podstron. Do strony pozyskałem już kilkanaście linków o odpowiednim anchortext. Dodałem też stronę do kilkudziesięciu wartościowych katalogów a i tak nie widać efektów. Adres www.audytrzeszow.pl

Albo olejesz to totalnie bo nie ma czegoś takiego jak pozycjonowanie do top100

Albo przeczytasz jakiś poradnik SEO i zrozumiesz o co chodzi.

Albo zlecicie to dobrej firmie SEO, bo te dwie frazy wcale nie są najłatwiejsze.

Pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Pisałem, że po znajomości miałem wprowadzić dane frazy przynajmniej do Top 100. Jeśli strona znajduje się na jakichś przyzwoitych miejscach to wiadomo, że profesjonalna firma krzyknie sobie mniej niż gdyby miała pozycjonować od zera.

Ale dalej nie trzymałem odpowiedzi na moje pytanie.

Czy ustawienie podstrony w Joomli, żeby ta wyświetlała się jako główna ma jakiś wpływ na pozycjonowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności