Skocz do zawartości

Antivirus -jaki?

krzepa

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda sprawa już się rozwiązała, ale mimo to napiszę :)

Tylko Avast! - reszta daleko w tyle (test na własnej skórze sprzed ok. roku)

Jesli macie słabego kompa typu 512 mb RAM i procek jednordzeniowy 2,6 GHz, to omijajcie Avast!'a - potrafi zabić kompa podczas aktualizacji...

Ja tam polecam Nortona. Jednak nie tego najnowszego tylko poprzednią wersje. Najnowszy strasznie muli komputer a jak masz jeszcze viste to już dramat.

Ewentualnie też Avast lub po prostu zainstaluje sobie jakiegoś zwykłego firewolla ( przedtem używałem Kerio personal firewall i całkiem dobrze sie sprawował..)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przez ponad 10 lat nie korzystałem z firewalla, ani antywirusów i nigdy nic nie złapałem.

Raz tylko na jakiś czas, odpalałem spybota i tyle.Jeżeli nie ściąga się rzeczy, z podejrzanych źródeł, to chyba ciężko cokolwiek złapać.

Ostatnio jednak, serwis znajomego został zawirusowany i dostał blokadę od Google.Co prawda, wirus nie pochodził ode mnie, ale wolę już teraz dmuchać na zimne :P

Na 7-ce zainstalowałem Nortona.Muli, ale tylko przez pierwsze 2-3 minuty, jak system wstaje. :D

Także włączam komputer, idę zrobić herbatę i wszystko już elegancko śmiga. =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności