Skocz do zawartości

Google nie indeksuje stron

Paweł 24

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Ja tam jakoś problemów z linkami Y nie zauważyłem. Natrafiłem w sieci na uwagę, że indeksowanie linków Y zależy od ich ilości na stronie. Nie jest nowością, że roboty zwracają uwagę na ogólna ilość i jakość linków na stronie internetowej. Oczywiście o ile nie przesadza się z ich ilością na jednej podstronie, nie ma z tym problemów.

Ja tam staram się tak tworzyć podstrony, by ilość ogólna linków nie przekroczyła 30 szt. (jakichkolwiek linków). Czytałem gdzieś, że ta liczba jest lubiana przez googleboty :)

Czy to się sprawdza - strony, które zrobiłem są zaindeksowane od 60% w górę w pierwszym miesiącu. I nie zależy czy mają 20 czy 1000 podstron.

Nie twierdzę, że to reguła czy wykładnik te 30 linków, ale wg mnie, warto się nad tym zastanowić.

Początki są zawsze trudne...może je osłodzić tylko konstruktywna krytyka

Pozycjonowanie Szczecin | Linki sponsorowane Szczecin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności