Skocz do zawartości

[ZLECĘ] Teksty pod zaplecze

PvdH

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do zlecenia ponad 400 tekstów pod zaplecze (paczki po 20 tekstów na jeden temat) o długości min. 2000 znaków bez spacji.

Moja cena za takiego arta to 3,50. Wychodzi więc na dobrą sprawę 1,75 za 1000 znaków bez spacji.

Interesują mnie tylko poważni zleceniodawcy, którzy są w stanie określić ile paczek po 20 takich tekstów

są w stanie napisać.

Tematyka na obecną chwilę:

- Polityka,

- Linux, Systemy Operacyjne

- Ekonomia

- Miasta Polskie

Płacę za jedną paczkę 20 artów 70 złotych. Termin jest do 31 marca, ale paczki artykułów muszą być wysyłane na bieżąco po jednej nawet.

[uWAGA] Wymagam od zleceniobiorcy przed rozpoczęciem zlecenia wystawienia aukcji na allegro z określoną ilością paczek,

którą ja zakupie. Jest to zabezpieczenie dla obu stron. Traktuje to jako umowę.

Co do płatności to płacę od pierwszego kwietnia w ciągu maksymalnie pięciu dni. Jeśli współpraca mnie zadowoli to automatycznie przedłuży się na kolejne miesiące.

Kontakt:

eMail: pvdh@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności