Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalne artykuły presell page z dodaniem do dobrych katalogów

skierka187

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam w ogłoszeniu, gdzie możesz wykupić PROFESJONALNE POZYCJONOWANIE poprzez artykuły presell page.

Tutaj możesz wykupić 10 tekstów presell page dodanych do 20 katalogów z PR 1-5 a także inne ciekawe pakiety precli.

Ale zacznijmy od tego czym są artykuły presell page.

1. Są to artykuły tematyczne, nawiązujące do tematyki promowanej strony.

2. W treści takich artykułów zamieszcza się od 1 do 3 linków prowadzących do strony promowanej. Większa liczba linków prowadzi do uznania tekstu za spam i do ukarania promowanej strony nawet wyrzuceniem z indeksu.

3. Artykuły presell uznawane są za najskuteczniejszy sposób na pozycjonowanie, ponieważ artykuł wraz z linkami zamieszczany jest na stałe i płaci się tylko za jego napisanie i zamieszczenie, a nie za przedłużanie linków (tak jak w linkach w stopce stron).

4. Profesjonalnie napisane artykuły są odwiedzane nie tylko przez roboty googli, ale przede wszystkim przez potencjalnych klientów, którzy mogą stać się klientami promowanej firmy.

5. Artykuł presell page jest wizytówką promowanej firmy, dlatego musi być starannie napisany i poprawny pod względem ortografii, stylistyki, merytoryki.

6. Artykuły muszą być UNIKALNE. Wszelkie teksty z mieszalników czy z synonimami to śmieci, które sprawią, że promowana strona zostanie potraktowana jako spam.

7. Długość tekstów to minimum 1000 znaków bez spacji (około 1500 znaków ze spacjami). Krótsze teksty do niczego się nie nadają i stanowią zagrożenie dla strony.

8. Artykuły muszą być rozsądnie dodawane, w odpowiednim czasie.

9. Wartościowe artykuły presell tworzą wizerunek promowanej firmy. Jeśli artykuł jest dobrze napisany to tworzy pozytywny wizerunek.

Lepiej więc zainwestować pieniądze w dobre artykuły, co oznacza że firma dba o swój wizerunek. Nikt nie podejmie współpracy z firmą, która nie troszczy się o własny wizerunek, bo skoro własny wizerunek nie jest ważny to interesy klienta również będą traktowane na niskim poziomie.

Dlaczego więc warto zainwestować w moje usługi, skoro teksty presell można kupić na allegro taniej?

1. Jestem profesjonalistą z 2-letnim doświadczeniem, z bagażem 60 000 tekstów napisanych wraz z zespołem doskonałych pozycjonerów.

2. Posiadam bogate umiejętności językowe z uwagi na wykształcenie humanistyczne. Studiuję pedagogikę z psychologią na poziomie magisterskim.

3. Każde zlecenie planuję rozsądnie i sensownie poświęcając godzinę na każdy tekst.

4. Piszę unikalne artykuły o długości minimum 1000 znaków bez spacji. Często teksty mają ponad 1500 znaków bez spacji. NIE UŻYWAM MIESZALNIKÓW CZY SYNONIMÓW.

5. Każde 10 tekstów to 10 godzin mojej pracy.

6. Nie jestem licealistą, jakich tu pełno, który chce zarobić na imprezy i traktuje zlecenie jako coś, co trzeba zrobić szybko, by zdobyć więcej pieniędzy.

7. Prezentuję wysoki poziom i dbam o każde zlecenie i każdy tekst tak, jakbym pisała teksty dla własnych stron.

8. Dodaję tylko do sprawdzonych precli z PR 1-5, a także do precli z PR 0 ale moderowanych, pozbawionych spamu i śmieci (dobrych precli, zaindeksowanych, które mają wpływ na pozycjonowanie).

9. PODPISUJĘ OBOWIĄZKOWĄ UMOWĘ O DZIEŁO – jako oznaka legalnego działania i gwarancji wykonania zlecenia.

10. Wiem w jaki sposób stworzyć pozytywny wizerunek Twojej firmy, by zachęcać klientów.

11. Piszę artykuły w takich serwisach jak eioba.pl czy ithink.pl

12. Rezultaty mojej pracy? 300 promowanych stron m.in. podnosimy.com.pl, mediapasaz.pl, wiele stron wyprowadzonych z filtra Google, mnóstwo stron na 1 miejscu w googlach, mnóstwo stron z wysokim PR np. olejeoliwia.pl – PR3 od 2 lat

13. Przykładowe artykuły mojego autorstwa

- https://skierka187.wordpress.com/

- https://artelis.pl/autor/profil/5245

- https://www.ithink.pl/artykuly/styl-zycia/p...e-raj-na-ziemi/

Artykuł mojego autorstwa wygląda tak:

30c7d161a354dacemed.jpg

A jak to wygląda u konkurencji?

PRZECZYTAJ PRZESTROGĘ

1. Artykuły pisane przez licealistów, którzy nie mają żadnego pojęcia o poprawnej polszczyźnie, o marketingu czy o zasadach poprawnego pisania tekstów pod pozycjonowanie

2. Teksty pisane masowo, poświęca się im zaledwie kilka minut

3. Teksty nafaszerowane linkami i zamieszczane w preclach śmietnikach, często ze spamem, często niezaindeksowane, często zbanowane, często bezwartościowe

4. Teksty zamieszczane w ciągu jednego dnia, co jest zabójstwem dla strony

5. Bardzo często metoda kopiuj-wklej, albo łatwiej – ukradnij od kogoś innego

6. Niski poziom, a tym samym kiepski wizerunek promowanej firmy

7. Teksty bezsensowne, tragiczne, brak logiki i pomysłu

Artykuł konkurencji wygląda tak:

5612cf883934c80dmed.jpg

Wracając do oferty…

Proponuję 10 artykułów presell page, zamieszczonych w 20 katalogach z PR 1-5

Teksty unikalne, minimum 1000 znaków bez spacji

Kwota netto – 50 zł

Kwota brutto – 55 zł

Inne pakiety precli oferowanych przeze mnie to:

10 tekstów do 20 precli – 50 zł plus podatek – 55 zł brutto

20 tekstów do 60 precli – 150 zł plus podatek – 175 zł brutto

50 tekstów do 50 precli – 275 zł plus podatek – 302 zł brutto

60 tekstów do 120 precli – 350 zł plus podatek – 387 zł brutto

100 tekstów do 200 precli – 500 zł plus podatek – 584 zł brutto

Przebieg:

1. Zamawiasz i wpłacasz kwotę netto na moje konto

2. Przesyłasz mi słowa kluczowe i adres strony (strona główna plus 2-3 najważniejsze podstrony)

3. Przesyłam do Ciebie umowę o dzieło, podpisujesz, odsyłasz i wpłacasz podatek do swojego US

4. Analizuję konkurencję i zabieram się za pracę

5. Piszę teksty (2-4 tygodnie max – z uwagi na rozsądne dodawanie tekstów)

6. Po zakończeniu pracy przesyłam raport zawierający odnośniki do zamieszczonych tekstów

WAŻNE:

1 zlecenia realizuję zgodnie z kolejnością wpłat

2 odpowiadam na maile od poniedziałku do piątku, artykuły piszę również w weekendy

3 przy większych zleceniach możliwe rabaty

4 inne oferty na moich aukcjach

5 lista PR stron aktualna na dzień wystawienia aukcji

Przykładowe efekty mojej pracy:

tabelka.JPG

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności