Skocz do zawartości

Novem.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Założyłam konto w novem.pl, wybrałam program, wysłałam mail z zapytaniem i brak kontaktu z drugiej strony.

Czy to jest normalne u nich, że taki jest długi czas odpowiedzi? czy mieliście jakieś z nimi problemy?

dzięki z góry za odpowiedź

pozdrawiam

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
ja wolę netsales.pl. Mają lepszą obsługę.

i zerową konwersję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

myfinance czy jak Ci tam możesz nie rozwalać tematu? to nie temat o netsales.

Czy jest tu ktoś kto korzysta z novem?

Dostałem wczoraj rozliczenie walidacji i o ile na konkursach jest ok bo odeszło ok 20% to w finansach jakieś kompletne złodziejstwo. Wycięli mi ok 80% leadów ! Cały mailing, który dla nich zrobiłem kilkadziesiąt leadów po prostu zniknął. Wysłałem mail i czekam cierpliwie,ale na pewno nie zamierzam tak zostawić tej sprawy.

Portal informacyjny www.Nowin.pl

Jest w Novem chyba nieco lepiej niż w TD jak chodzi o te same programy a konkretnie walidację. Też wczoraj dostałem walidację w programie finansowym i jest ok. 50%. Nie jest to generalnie satysfakcjonujące ale tak to z tym konkretnym reklamodawca chyba jest. Jak napisałem, lepiej niż w TD. Są też bardziej elastyczni i kontaktowi.

myfinance czy jak Ci tam możesz nie rozwalać tematu? to nie temat o netsales.

Czy jest tu ktoś kto korzysta z novem?

Dostałem wczoraj rozliczenie walidacji i o ile na konkursach jest ok bo odeszło ok 20% to w finansach jakieś kompletne złodziejstwo. Wycięli mi ok 80% leadów ! Cały mailing, który dla nich zrobiłem kilkadziesiąt leadów po prostu zniknął. Wysłałem mail i czekam cierpliwie,ale na pewno nie zamierzam tak zostawić tej sprawy.

Postaramy się przyspieszyć wyjaśnienie sprawy. Czy mógłbyś podesłać jeszcze maila dot. tego tematu na adres wydawcy@novem.pl i podać CD wydawcy. Zajmiemy się tym jak najszybciej.

Chodzi o kampanię Money Expert, dostałem już odpowiedź:

"Pozostałe wnioski zawierały błedne dane lub nieaktualne nr telefonów i zostały odrzucone."

Spoko, niech będzie nie będę się sprzeczał bo i tak nic nie wskóram. Nie wiem ile dokładnie miałem leadów bo ostatnio jak sprawdzałem w lipcu to było ich ponad 60. Z tego zostało dokładnie 21. W 21 odrzuconych może bym uwierzył, ale w ponad 40 nikt i nic mnie nie przekona. To był mailing z strony finansowej, dokładnie stargetowany do ludzi poszukujących pożyczek.

Mam po prostu prawo nie wierzyć w to rozliczenie i nie polecać nikomu tej sieci ani tej kampanii i tak też zrobię - NIE POLECAM.

Portal informacyjny www.Nowin.pl

Chodzi o kampanię Money Expert, dostałem już odpowiedź:

"Pozostałe wnioski zawierały błedne dane lub nieaktualne nr telefonów i zostały odrzucone."

Spoko, niech będzie nie będę się sprzeczał bo i tak nic nie wskóram. Nie wiem ile dokładnie miałem leadów bo ostatnio jak sprawdzałem w lipcu to było ich ponad 60. Z tego zostało dokładnie 21. W 21 odrzuconych może bym uwierzył, ale w ponad 40 nikt i nic mnie nie przekona. To był mailing z strony finansowej, dokładnie stargetowany do ludzi poszukujących pożyczek.

Mam po prostu prawo nie wierzyć w to rozliczenie i nie polecać nikomu tej sieci ani tej kampanii i tak też zrobię - NIE POLECAM.

Wszystkie leady są zliczane zgodnie z rzeczywistym stanem. Odrzucane są wyłącznie te, które nie spełniają ustalonych w regulaminie wymagań programu partnerskiego. Jeśli leady miały błędne dane, to zostały po prostu odrzucone i nie ma tu w co wierzyć albo nie. Podaj CD wydawcy. Nie można nikogo bezpodstawnie i anonimowo oskarżać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności