Skocz do zawartości

Zaplecze - ile linków?

dk14yo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Jak robicie stronę zapleczową, to w ogóle kończycie ją po jakimś czasie linkować? Czy nie przestajecie? Jeśli kończycie po pewnym czasie, to po jakiejś konkretnej ilości YBL?

Pozdrawiam

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Są rózne szkoły, ale zaplecze powinno mieć trochę linków, dobrze jest je dopalac od czasu do czasu SWL lub skatalogować

Ale lepiej, powiedzmy, podlinkować 100-ma linkami i robić więcej stron zapleczowych, czy katować jedną powiedzmy 1000-em linków?

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Ale lepiej, powiedzmy, podlinkować 100-ma linkami i robić więcej stron zapleczowych, czy katować jedną powiedzmy 1000-em linków?

Ja uważam ze kilka stron z 100 linkami jest lepszych niż 1 z 1000 z 2 powodów:

1.zawsze możesz podlinkować miedzy sobą (oczywiście z głową) i zyskujesz stałe linki.

2. Możesz umieścić więcej linków co daje większa moc(jeżeli będą na różnych ip)

Ale jak xann "mówił", różne szkoły różne techniki niektórzy potrafią stworzyć zaplecze gdzie jeden link bedzie warty tyle co 100 na normalnym zapleczu.

• 1 miesiąc temu...

Mam 6 stronicowe zaplecze pod jedną stronę. Ile linków w całej zapleczu mogę wstawić do tej pozycjonowanej strony?

Jeden link do strony głównej, drugi link na jakiejś podstronie zaplecza do podstrony witryny, którą pozycjonuję? Tyle?

Ja uważam, że jeden link do strony docelowej, a drugi link do innego zaplecza. Oczywiście przepuść zapleczówkę co najmniej przez jakąś dodawarkę.

Supcio, dzięki.

To tylko zapytam czy te dwa linki mają być na stronie głównej zaplecza czy na dwóch rożnych stronach zaplecza?

Pozdrawiam.

od 3 lat utrzymuje 50 domen (zaplecze), i nie jestem już pewien czy ta technika pozycjonowania daje taki sam efekt jak kiedyś, Jak bym dziś stal przed wyborem, budować zaplecze czy go nie budować, to chyba bym nie budował :) Jedyna korzyść jaka płynie, to nieraz trafi się jakiś baran to za kasę umieszczę jego artykuły z linkiem do jego strony, robię to za 300$ ale może mam 10 naiwnych w roku. no i mam na tych zapleczach PPC to jakieś małe grosiki tez są. Ale dla SEO to już nie jestem taki pewien czy ma to jakaś wartość raczej jestem pewien ze jaj nie ma. :)

po swoim zapleczu widzę że siła taka sobie

nie tego się spodziewałem po dedykowanym zapleczu tworzonym pół roku,

a wiele się nie spodziewałem. Nie dostałem nawet tego

w ogóle wydaje mi się że Gogiel nie jest już tak głupi jak jeszcze powiedzmy rok temu

Jak robicie stronę zapleczową, to w ogóle kończycie ją po jakimś czasie linkować?

Tworzę takie strony zapleczowe aby inni do nich linkowali :D

Przykład:

www.kulbi.pl

www.centrumkuchni.pl

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności