Skocz do zawartości

OmniPING - automatyczny system pingujący

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przeczytałem instrukcję.

Mam problem z publikerem

Skopiowałem dwa pliki do katalogu publiker i podałem ścieżkę do katalogu głównego publiker i wyskakuje aut err, co wg pliku clienta mówi o tym że nie połączył się z bazą. Próbowałem dodać nazwy dbhost,dbname... na te co faktycznie stoi baza i nic.

Pewnie banalne pytanie , ale proszę o pomoc

Zrób tak jak pisze w tym poście: https://www.omniword.pl/forum/topic/17-omni...findpost__p__38

Wiem że nie chodzi o problem z aktualizacją ale to na 99% rozwiąże problem. Jeśli tak napisz proszę potwierdzenie, a ja powiem co skopałeś

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Działa, tu masz tez ofertę https://www.omniping.pl/zamow-omniping

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Która wersja jest teraz najbardziej aktualna ?

1.2.1 – Full

1.2.1 – Update

1.3.0 – Full

1.3.0 FINAL

Passwd-Patch-1.3.0

1.3.1 Full + Update

OmniPING 1.0.0

Patch dla wersji z przed 27/03/10

OmniPING 1.0.1 – FULL

OmniPING 1.0.2 – FULL

OmniPING 1.0.2 – Update

Na lao nawet chyba nie tzreba zmieniać praw do plików jak dobrze pamiętam :) - wgrywasz , instalujesz i działa (ogólnie na pwewno nie było problemów z lao)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności