Skocz do zawartości

OmniPING - automatyczny system pingujący

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie, w jakim celu Omni Ping ma opcję współpracy z Publikerem, jeśli Publiker ma już wbudowane pingowanie?

Bo ta opcja była w OmniPingu, kiedy Publiker jeszcze nie pingował :) Proste, prawda? :)

Bystrzaku proste dla Ciebie bo wiedziałeś, że w Publikerze nie było wcześniej pinga, a ja Publikera znam tylko od niedawna.

Ale nie pojadę Cię bo mimo wszystko odpowiedziałeś mi na pytanie, dzięki :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodaję do Crona taką komendę:

wget -q -O/dev/null https://tutaj_wpisalem_moja_domene.pl/cron/cron.php

i lipa, nie może nawet dodać crona bo jakiś error..

Omni Pinga mam w katalogu najwyższego poziomu na FTPie.

U kogo zmienia się scieżkę autoryzacji? Ta strona Omni Ping wieje Ukrainą, jakieś błędy i w ogóle.. zróbcie to fajnie, wtedy będziecie mieć masę klientów.

Witam,

posiadam OmniADD i terach chcę dokupić OmniPING. Proszę o konkrety, czyli ile mam wpłacić, na jakie konto i z kim mam się kontaktować. Piszę na forum, gdyż na PW nie otrzymuję odpowiedzi.

Pozdrawiam

No kontakt z autorami Omni jest tragiczny, a to podstawa, szkoda, że niektórzy nie zdają dalej sobie z tego sprawy czym jest kontakt i obsługa kupujących..

Jeśli nie możesz dodać zadania cron to już wina serwera a nie oprogramowania.

Jeśli nie możesz dodać zadania cron to już wina serwera a nie oprogramowania.

nie serwera bo mam tam 3 crony i gra, poprostu nie wiadomo jak dokładnie wpisać tę komendę w innym od autora panelu hostingowym.. po rusku rozpisane i tyle :good: Poza tym pytałem dawno o system sprawdzania zaindeksowania, nie odpowiadają, widocznie nie chcą dalej zarabiać.

Tomaan w wszystkich twoich postach widzę , ruska strona , ukraińska strona, po ruskie napisane, omni ma ruska stronę, Ta strona Omni Ping wieje Ukrainą i td. Dziewczyna cie zdradziła z kimś ze wschodu? czy masz jakieś kompleksy?

Jak nie potrafisz wpisać polecenia cron, zrozumieć co napisano po polsku na Polskiej stronie to TWÓJ problem, i nikt tobie nie pomoże.

Widzę nie masz pojęcia co się dzieje w SEO na Ukrainie i Rosji zobacz WEBCEO, XR i td produkty SEO które uznane na całym świecie , i na jakim poziomie jest ta branża w tych krajach..

I nie wiesz ze OMNIADD pisali Rumuni?

Ograni się człowieku, i przestań wypisywać gorzkie żale

Co do tematu ostatnio kontaktuje się z Omni bez problemu raz na 24 h zawsze odpisują.

Tomaan w wszystkich twoich postach widzę , ruska strona , ukraińska strona, po ruskie napisane, omni ma ruska stronę, Ta strona Omni Ping wieje Ukrainą i td. Dziewczyna cie zdradziła z kimś ze wschodu? czy masz jakieś kompleksy?

Jak nie potrafisz wpisać polecenia cron, zrozumieć co napisano po polsku na Polskiej stronie to TWÓJ problem, i nikt tobie nie pomoże.

Widzę nie masz pojęcia co się dzieje w SEO na Ukrainie i Rosji zobacz WEBCEO, XR i td produkty SEO które uznane na całym świecie , i na jakim poziomie jest ta branża w tych krajach..

I nie wiesz ze OMNIADD pisali Rumuni?

Ograni się człowieku, i przestań wypisywać gorzkie żale

Co do tematu ostatnio kontaktuje się z Omni bez problemu raz na 24 h zawsze odpisują.

Ziomku drogi widzę co masz pod awatarem i czyjej produkcji samolot masz w awatarze dlatego rozumiem Twoje oburzenie, ale rusków i całej rosyjskiej krwi nienawidzę i będę nienawidził a jeśli nie wiesz za co to uciekałeś z historii w liceum chyba. Nie wchodź ze mną w ten temat bo nie wygrasz.

Wiem, że Rosjanie to najlepsi programiści na globie, wiem wiem, szacun dla nich ale powiedzenie, że coś jest ruskie, znaczy przynajmniej we Wrocławiu, że coś jest "lipne" lub "zrobione prowizorycznie" a taka jest strona Omni i koniec.. okej, to nie moja strona, nie ważne :D

Jeśli odpisują to dobrze, mi nie odpisali. Dziękuję za radę i pozdrawiam serdecznie ;)

Sorki za offtop.

@Tomaan

Tak system sprawdza czy dana podstrony które są pingowane są zaindeksowane. Jeżeli tak to nie ma sensu ich pingować i są usuwane z listy.

Co do crona to w instrukcji jest przykład jak to może wyglądać i ludzie nie miewają z tym większych problemów. Różnie jeszcze bywa z hostingami, ale skoro dodawał już Pan tam crony na tym serwerze to nie wiem w czym dokładnie problem. Tylko raz mi się zdarzyło że sam to ustawiałem jednej osobie bo nie wiedziała jak. Co minutę powinien się wykonywać ten pliczek https://www.twoja-domena.pl/omniping/cron/cron.php Czyli dodajemy do cron-a wget -q -O /dev/null https://www.twoja-domena.pl/omniping/cron/cron.php >/dev/null 2>&1 z samymi gwiazdkami.

@ar4

Domyślam się że pisał Pan do Kojotka bo ja na PW nie mam żadnej wiadomości od Pana. W sprawie zakupów czy problemów proszę się kierować tylko i wyłącznie do mnie na maila : pomoc małpa omniworld.pl

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Mam pytanie do Omni,

czy jak z kolegą zakupilismy Omni pinga, to możemy mieć we 2 dostęp do tego pingowania czy tylko jedna osoba może ?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności