Skocz do zawartości

OmniPING - automatyczny system pingujący

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra, fajnie, że się pojawiają odpowiedzi, ale kiedy będzie to co najważniejsze - naprawiona/poprawiona wersja!? Nie będę ciągle na nowo instalował, żeby działało. Dla przypomnienia - nie przyjmuje linków i coś mamrocze o duplikatach. A problem ten jest od miesięcy, a ze 3 tygodnie temu było coś o nowej wersji. Było i nie ma.

• 2 tygodnie później...

Jest informacja, kojotek gdzieś o tym pisał tu na forum, że padły im dyski. Chyba lepiej jak czas który by poświęcili na wysyłanie informacji do każdego klienta z osobna, poświęca na jak najszybsze przywrócenie tego wszystkiego. Jak padnie Ci łącze internetowe to także wymagasz aby właściciel dzwonił do każdego klienta z osobna i informował go o tym ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kojot pisał o tym we wątku OmniAdda.

Kontakt/relacja z klientem to podstawa w dzisiejszym biznesie

czas który by poświęcili na wysyłanie informacji do każdego klienta z osobna,
jeśli firma robi to ręcznie - zapewne nie, szybciej usterkę naprawią niż mailing zrobią. Ale co klienta obchodzi czy firma ma wykupioną aplikację do zarządzania klientami etc. czy zaoszczędziła na tym musząc teraz robić z palca.

Tu jest jeszcze ta różnica że OmniPing jest częściowo free, więc osoby które "pasożytują" jakby rzekł @MaxPan korzystając z darmowej wersji nie wymagają za wiele

• 3 tygodnie później...

Sorry przeoczyłem temat ;)

Co do mailingu i rozsyłania nie mogłem tego wykonać bo jak ktoś już zauważył strona omniping.pl też leżała więc tym samym nie miałem dostępów do tej bazy. Dla mniej wtajemniczonych była to pierwsza i mam nadzieję że ostatnia tak poważna awaria systemu która trwała tyle czasu (pierwsza awaria od pomad roku trwająca więcej niż kilka godzin)

Wersje płatne które były aktualizowane zdecydowanie mniej odczuły awarie serwera gdyż tam jest inny troszkę system autoryzacji i np moja kopia nie działała tylko przez nie całe 2 dni.

Tak czy siak najmocniej przepraszam za problemy związane z działanie oprogramowania jednak pragnę zaznaczyć że robiliśmy wszystko co w naszej mocy aby jak najszybciej postawić serwer i wymienić dyski co nie było zależne od nas ale od samej serwerowni OVH. System licencji w najbliższym czasie zostanie przeniesiony na serwery HOME.pl więc .....

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności