Skocz do zawartości

OmniPING - automatyczny system pingujący

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

No tak ale jest to bez sensu, bo teraz w panelu mam dodanych 50 adresow stron, ktorych nie potrzebuje i ciezko mi odnalezc te w ktorych mam kategorie i nijak sie tego nie da usunac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to prawda. W przypadku integracji z Publikerem po określonym czasie znikają pingowane podstrony (i to jest w porządku), ale na liście stron w menu "Strony pingowane" wiszą nazwy domen, pod którymi nic nie ma. Nie tylko powinna być możliwość ręcznego ich usuwania, ale skrypt powinien to robić sam w przypadku stron należących do kategorii zintegrowanej z Publikerem (tego jest tam za dużo żeby bawić się w ręczne usuwanie).

Najnowsza wersja 1.0.1 Final jest już dostępna do pobrania w panelu centralnym

Update sprowadza się do nadpisania 2 plików. Stare domeny należy usunąć ręcznie, a nowe już będą usuwane automatycznie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ameryki nie odkryję ale też się trochę systemem pozachwycam. Boty szaleją jak opętane. Nowe strony wchodzą w indeks jak w masło a support o północy zajrzał do PA i naprawił kilka rzeczy które sp..łem:)

Witam w dniu dzisiejszym dokonaliśmy drobnych modyfikacji w oprogramowaniu OmniPING głównie za sprawą użytkownika Lucas_79 który wymyślił dodatek i znalazł drobny bug przy mapach html. Aktualizację do wersji 1.0.2 można już pobrać z panelu centralnego - wersja pełna instalatora będzie dostępna w jutro w godzinach popołudniowych też do pobrania przez panel centralny.

Zmiany:

Dodano obsługę Seo katalogów

Poprawiono pobieranie adresów URL z mapek HTML (gdy są linki względne w mapkach)

Dodano opcję maksymalnej ilości pobieranych danych na jedno odświeżenie

Drobna optymalizacja kodu (przyspieszenie działania pingowania o ok 6 - 8%)

Aktualizacja nie jest obowiązkowa

Pliczki do paneli centralnych dodane więc można już pobierać zarówno wersję FULL jak i UPDATE :rolleyes:

Co do samego dodatku dla seokatalogów z tego co już udało mi się dowiedzieć nie są wszystkie wzajemnie kompatybilne tak więc może się zdarzyć że na część katalogów nie będzie poprawnie obsługiwana :) wtedy należy dokonać modyfikacji pliku client_seokatalog.php (plik nie kodowany) - zazwyczaj ma to miejsce jeśli zostały wprowadzone zmiany ręcznie do oryginalnej bazy danych.

@Lukas_79 - już się poprawiłem z twoim nickiem i wiekiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności