Skocz do zawartości

Ktory sysytem wybrac?

Ald

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien dylemat. Od dluzszego czasu czytam to forum oraz inne o tematyce pozycjonowania. Ostatnio coraz wiecej jest systemow wymiany linkow, niektore sa statyczne inne dynamiczne. I choc przeczytalem sporo tematow nie wiem ktory system wybrac (zapewne sa zwolennicy kazdego z nich jak i przeciwnicy ale...). Czytalem tez ze za systemy linkow dynamicznych Google daje bany/filtry czy to prawda? Czy w przypadku linkow statycznych mozna byc pewnym ze moja strona nie zostanie w jakis sposob zablokowana?

Dokladnie oto chce zrobic:

Mam kopie dmoza zindexowane okolo 30,000 podstron i chcialbym umiescic jakis system, ale nei wiem ktory bylby najkorzystniejszy.

Czy moglibyscie mi poradzic, ktory z nich wybrac ?

Z gory dziekuje i pozdrawiam!

Tutaj na forum jest opisanych kilka systemów poczytaj i wybierz sam, kazdy ma wady i zalety. A co do tych lepszych to chyba kopie DMOZu nie dodasz :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności