Skocz do zawartości

Proponuję przeczyścić forum - odnośnie tego działu

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proponuję przeczyścić nieco ten dział "katalogi i presell page" otóż wiele dawno temu założonych tematów posiada linki do stron, które jakby nie było nie działają, a tym bardziej nie ma tam katalogów, tylko zaśmiecają forum.

Co reszta o tym myśli?

Pozdrawiam :D

W "Pressle" jest taka sieczka w archiwum, że za głowę złapać się można. Dwie ostatnie strony przejrzałem i było może ze 3 działające adresy do precli. A przegląd robiłem parę dni temu, po takiej statystyce dałem sobie spokój.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Mam trochę wolnych artykułów, które chciałem umieścić w nieco starszych i jeszcze działających preclach. Też zajrzałem do kilku najstarszych stron z preclami i totalna załamka: nie ma precla albo czarna dziura, albo w kolejce do moderacji ponad 300 artów....

Sklep internetowy z artykułami dla dzieci: klocki cobi, zabawki edukacyjne, zabawki smily play, licencjonowane zabawki, wózki, łóżeczka...

Dlatego mam zasadę żeby nie rzucać się zbytnio na świeżynki.

Często ostatnio się tak zdarza, że albo katalog albo precel wylatuje w kosmos.

Najgorzej w przypadku kiedy stronka jest płatna i leci razem z kasą osób, które zapłaciły aby się na niej znależć.

Zbuduj pozycję swojej firmy poprzez katalog firmowy (PR 2) i pozycję swojej strony poprzez katalog stron (PR 2)

wiem, że pewnie nikomu się nie chce przeglądać każdego tematu, to też ja mogę zabrać się za raportowanie, tak jak prze raportowałem jedną podstronę, tylko za 2-3 dni dopiero, bo wcześniej trudno będzie z czasem.

Wiem, że funkcja raport istnieje, choć moderatorzy sami też powinni takie tematy usuwać, gdy jest link, a nie działa. Jednak tego nie robią, więc stąd ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności