Skocz do zawartości

Dlaczego tak wysoko w google? Tylko wiek domeny?

brucem

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem własnie wyników dla słowa ekologia - (Wyniki 1 - 10 spośród około 3,040,000 dla zapytania ekologia) i na 7 pozycji znajduje sie takie cuś...bez obrazy dla autora....

https://piczern1.w.interia.pl/

Stronka powtała w 2003 roku i od tego czasu nic tam nie zmieniano, PR=2 ...link: czy site:...zwracaja jakies nędzne wyniki.

Kurcze - niech mi ktoś odpowie czemu tak wysoko ta stronka moze byc w google ..albo to jest jakiś przypadek albo ktos genialnie ja pozycjonuje. Ale z drugiej strony po co ją tak właściwie by pozycjonować bo to jest po prostu taka mała stronka informacyjna i nic po za tym.

Czy wiek tej domeny może być tak kluczowy?

Zapraszam do dyskusji

Ponad 3 miliony zapytań, ale jak sprawdzałem kilka stronek, które są wyżej w wynikach (btw. u mnie strona pokazała się na 9 pozycji), to też nie mają wcale jakiejś ogromnej ilości linków (około 150-200). A ta stronka ma dużo tekstu, starsza domena.

Ale fakt faktem, wygląda dość... archaicznie :D

Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury.

Widziałem kiedyś stronę na 1st pozycji na średnio trudną frazę - strona miała zero treści tylko jeden obrazek i link, prawie zerowy bl, chyba że przez 301, za to olbrzymi title i description z setki samych słów kluczowych ;) także z takimi "kwiatkami" to różnie bywa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

mam strone od 3 lat na pierwszym miejscu, nic nie zmienione bo na free hostingu i zgubilem haslo a nie ma opcji odzysku, (loong story), tak czy siak strona sklada sie tylko z ukrytego tekstu w h1 i obrazka. katalogowana przez addera z 3 lata temu. i wciaz dziala i ma sie dobrze.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności