Skocz do zawartości

nasza-chwila.pl

cmxss

Rekomendowane odpowiedzi

No to sobie pojadę :) :

1. Informyjemy

2. Link "usługi" na dole nie działa.

3. Regulaminu nie ma.

4. Oferty nie ma.

5. W kontakcie: Nazwa użytkonika

6. w blogu w pierwszym artykule: "Zaczęlismy" oraz przecinki w tym zdaniu nie w tych miejscach

7. Wybrane zdjecie

8. cyt: "Witamy wszystkich w naszym portalu !" wydaje mi się, że powinno być na portalu - ale to Miodek musiałby się wypowiedzieć :)

8. cyt: "Zapraszamy do korzystania ze wszystkich atrakcji jakie niesie Państwu nasz portal, cieszmy się naszą chwilą!" W sensie mam się cieszyć Waszą chwilą? :)

9. "Użytkownicy" docelowo ma tak wyglądać? Jak będzie 1000 userów (czego Wam życzę) to będę czekać dwie minuty na załadowanie tych avatarów i strona będzie miała 50 tys pikseli w dół :)

10. w artykule "dlaczego pobieramy..." jest : chą (ma być chcą), "uzbroić się dobrą pracę", "podejmą się tego korku","gdzie najlepszym iekiem", "miłośc", "jednak wiek osób biorących ślub w dzisiejszych czasach nieco się oddalił." - wiek osób się oddalił?

11. w artykule "Jaki prezent..." jest: "Wszyscy obchodzimy rocznice ślubu, ale również obchodzą ją " - Jeżeli piszesz "rocznice" to ma być "obchodzą je", "zycia", "przeżyc", "kawiaty", "przedewszystkim"

Nie obraźcie się, ale poza błędami czysto ortograficznymi czy interpunkcją, zdania są poskładane BEZNADZIEJNIE. Czytam to i nie wiem czy jestem na poważnym portalu czy na stronie domowej uczniów z podstawówki.

Usprawiedliwia Was jedynie malutki napis "beta" w nagłówku :)

BTW, to drupal czy joomla?

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

No to już wiem do kogo się zgłoszę przy budowie nowej strony...

"jednak wiek osób biorących ślub w dzisiejszych czasach nieco się oddalił." - chyba chodzi o to, że różnice wieku nowożeńców są coraz większe w dzisiejszych czasach (brzmi tak preclowo).

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

ja od siebie dodam, że usługi powinny być wielokrotnego wyboru, bo mamy na przykład do zaznaczenia "fotografie", a potem "film/wideo", stronę, którą zgłosiłem pasowało by dodać do obu, no ale dodałem przez to tylko do jednej kategorii.

EDIT:

Jak mamy pole komórka lub telefon stacjonary, to przydałoby się też pole "Osoba kontaktowa" jako imię i nazwisko.

Witam, wielkie dzięki za komentarze, serwis stoi na drupalu, już jest dodany wielokrotny wybór kategorii (dodatkowe pola w formularzu będą na dniach), niebawem strona rozwinie się o nowe możliwości, ale jeszcze trochę trzeba poczekać - jednym słowem brakuje czasu, jeżeli chodzi o teksty to też będą bardziej profesjonalne ale najpierw musi zniknąć literka "beta", na szczęście (lub na nieszczęście) jest ich na razie bardzo mało :), jeszcze raz dzięki za wasze oceny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności