Skocz do zawartości

blog - presell

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mam kasy na serwery na zaplecze, więc wpadł mi do głowy pomysł, żeby założyć bloga np na blog.onet.pl (chyba że znacie lepszy do tego celu? może wordpress?) i wrzucać tam codziennie np jednego niskiej jakości precla, dotąd aż byłoby dajmy na to 10 precli na blogu. Linkowałbym z precli do strony pozycjonowanej

Chciałbym prosić Was o radę

- czy jest możliwe żeby zaszkodziło to w jakimś stopniu pozycjonowanej stronie?

- jeśli nie to jak miałbym linkować bloga? Czy jeśli dopalałbym go tylko SWLami to zostałby zbanowany?

Mam bloga na bloxie gdzie mam tylko jeden wpis (blog ma kilka miesięcy i w sumie miał ok. 1000 odwiedzin) a blog ma PR3 (dodałem go tylko do 2 darmowych katalogów i nie dopalałem). Może w tym przypadku też tak będzie?

dzięki z góry za pomoc. pozdrawiam

hmm.. jest dużo darmowych rozwiązań, są tak jak piszesz różne systemy blogowe, są różne darmowe hostingi (niektóre bardzo dobre tak jak 60free.ovh.org), można poszukać fajne zagraniczne, są też strony oferujące darmowe założenie ministronki na subdomenie (na przykład firmeo.biz) czy też strony oferujące założenie wizytówek za darmo.

Jeśli chodzi o linkowanie takiego zaplecza to na pewno nie ma się co za bardzo wysilać, bo nikt nie zna dnia ani godziny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności