Skocz do zawartości

i-BKT.pl

rainer

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Już kiedyś wypowiadałam się na temat Twojego procesu moderacyjnego w katalogach, dałem sobie na luz, w zamian nie zgłosiłem się nawet po oferowane przez Ciebie kody. Dziś już wiem, że szkoda moich nerwów i pieniędzy, które miałbym zapłacić za ponowne rozpatrzenie strony. W nocy dostałem raport o odrzuceniu witryny, bo strona nie działa. Sprawdziłeś sprawę i od razu wyrzuciłeś adres. Uważasz, że strona która nie odpowiada w nocy przez 1.5h z winy serwera powinna być automatycznie usuwana z katalogu? Może warto byłoby do takiej strony wrócić za godzinę, albo następnego dnia i zobaczyć jak się sprawa ma? Przynajmniej ja tak robię. Szkoda, bo wpis był podlinkowany, a nie pamiętam źródła. Żal mi czasu i sił na kolejne wpisy.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Strona była wielokrotnie raportowana że nie działa,

dziś sprawdziłem faktycznie nie działa została skasowana.

Druga sprawa katalog jest płatny od niedawna a Twój wpis był z czasów gdy katalog był darmowy.

Jeśli się mylę nie ma problemu zawsze możesz napisać i otrzymasz kod bezpłatnie,

mi aż tak bardzo nie chodzi o to żeby wpisy były płatne a bardziej by były zgodne z regulaminem

i odzwierciedlały rzeczywistość.

pozdrawiam

Rainer SEO Club

--

Krótkofalarstwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności