Skocz do zawartości

Naliczanie punktów w SWL

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam parę pytań odnośnie SWL. Użyłem szukaj, ale nic w sumie nie znalazłem.

1) Czy są jakieś algorytmy naliczania punktów w danym systemie? Mamy np. taki weblink i robimy stronę pod SWL. Można przewidzieć z góry ile będzie ona dostawać punktów? Jest jakiś wzór zależny od PR, Site albo czegoś innego?

2) Z tego co wiem punkty są naliczane w stosunku miesięcznym. Czyli mając stronę x, dostajemy np. 1000 punktów co miesiąc za nią czy jak to wygląda? Jak to wygląda z wydawaniem - kupuje 1000 punktów na miesiąc, ale chce np. podlinkować wpis na 10 dni za całość. Dobrze rozumiem, że mogę dopalić 3 takie wpisy (3 x 10 dni = miesiąc)?

3) Czy SWL akceptują strony hazardowe? Konkretnie chodzi mi o zakłady bukmacherskie

1 Tak, sa algorytmy aczkolwiek nie wiem czy w eweblinku jest on "upubliczniony". Kwestia doswiadczenia i wiesz ile mniej wiecej dostaniesz za strone.

2 punkty sa aktualizowane online, dostajesz je w zaleznosci od site, pr i ilosci linkow jakie zostaly przydzielone na Twoja strone

3 patrz w regulaminy, eweblink raczej akceptuje, systemy stale niekoniecznie

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

1) Czy są jakieś algorytmy naliczania punktów w danym systemie? Mamy np. taki weblink i robimy stronę pod SWL. Można przewidzieć z góry ile będzie ona dostawać punktów? Jest jakiś wzór zależny od PR, Site albo czegoś innego?

Przewidzieć dokładnie nie można ale można oszacować na podstawie informacji o bonusach

https://www.e-weblink.com/faq.php/ogolne/ja...e_sa_za_serwisy

Wzór wyjściowy w przybliżeniu jest taki (site g + site Y)/2 + BL

2) Z tego co wiem punkty są naliczane w stosunku miesięcznym.

W eweblinku są odświerzane codziennie na kontach PRO na kontach standard do 5 dni

3) Czy SWL akceptują strony hazardowe? Konkretnie chodzi mi o zakłady bukmacherskie

E-weblink akceptuje

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...

Ogólnie - tak jeśli zależy tobie na jakiejś stronie ... to nie instaluj SWL lub zainstaluj sobie linsystem jeśli strona jest wartościowa - jeśli zainstalujesz NA stronie swl możesz otrzymać BAN bądź opadnie tobie w wynikach , tak w skrócie ...

swle instaluje sie na bzdurach i śmieciach itd ...

Oczywiście mogę się mylić ...

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

wzór jaki podałem jest szacunkowy, raczej nie licz na to żeby podał dokałdny wzór w jakim ewelibnk wylicza strony, jest ON bardzo podobny do tego podanego tylko dochdza jeszcze inne parametry - dokładne wyliczenia i za co otrzymujesz pkt otrzymujesz w "kalkulatorze" pkt

serwisy_02.jpg

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności