Skocz do zawartości

do oceny pomysl

marvela1

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

chcialem uslyszec wasze opinie na temat mojej strony. bardziej zalezy mi na opini czy ten temat ma sznse powodzenia, czy wrato to kontnuowac?

od strony technicznej wiem ze jeszcze bardzo duzo jest do zrobienia (strona stoi na joomli) tzn. layout, bledy itp.

jak na razie jest to powiedzmy wersja testowa.

dziekuje za ,kazda krytyke, odpowiedz i podpo,wiedz :)

www.cyfrowypolsat.net

daruj sobie. Chyba wystarczy. W najgorszym wypadku spotkasz się z Polsatem w sądzie o prawa autorskie

w zasadzie nazwa cyfrowy polsat nie jest zastrzezona a strona opiera sie na materialach prasowych wiec chyba razacego naruszenia nie ma poniewaz ani sie pod nich nie podszywam jako ich strona ani nie moze byc mowy o naruszeniu ich dobr osobistych poniewaz to jest jeszcze dla nich promocja.

A chyba jest zastrzeżona

z tego co sprawdzalem na stronie urzedu patentowego to zastrzezona jest nazwa Cyfrowy Polsat S.A. ale niewazne, z ta nazwa w zasadzie jest juz kilka domen wiec raczej chyba sie nie trzepiaja, chodzi mi tylko czy po kilku zmianach (templatka i uklad strony) ma to szanse bycia.

dodam ze zajmuje sie tym typowo amatorsko i jest to bardziej hobby niz pomysl na powazny biznes :)

Ja nie widze nic złego w tego typu stronie. Pomysł fajny, ja bym go jeszcze wzbogacił o jakieś pytania i problemy uzytkowników z odbiorem, dykusję na temat ramówki, itd. A jeśli chodzi o domene, to miałbym wątpliwości gdyby to była domena .pl ale jest .net - myślę że maja ograniczone możliwości np. jeśli chodzi o wymuszenie zamknięcia serwisu. Jeśli jeszcze hostowany by był w jakiejś nieeuropejskiej firmie .. Z reszta po co mieli by to ścigać - do momentu kiedy nie pojawią sie tam wypowiedzi odradzające zakup Polsatu C. czy zbytnio go krytykujące myśle że nawet będą się cieszyć.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Ja nie widze nic złego w tego typu stronie. Pomysł fajny, ja bym go jeszcze wzbogacił o jakieś pytania i problemy uzytkowników z odbiorem, dykusję na temat ramówki, itd. A jeśli chodzi o domene, to miałbym wątpliwości gdyby to była domena .pl ale jest .net - myślę że maja ograniczone możliwości np. jeśli chodzi o wymuszenie zamknięcia serwisu. Jeśli jeszcze hostowany by był w jakiejś nieeuropejskiej firmie .. Z reszta po co mieli by to ścigać - do momentu kiedy nie pojawią sie tam wypowiedzi odradzające zakup Polsatu C. czy zbytnio go krytykujące myśle że nawet będą się cieszyć.

dzieki za odpowiedz,

na razie zmienilem wyglad strony i logo oraz wlasnie przymierzam sie do dodania twoich pomyslow. dzieki za pochlebna opinie. projekt jest caly czas w fazie rozwoju i zdaje sobie sprwae ze wyglada jeszcz dosc amatorsko (chciaz w zasadzie wlasnie jestem amatorem) ale mam nadzieje ze za kilka miesiecy jakos sie rozwinie ;)

Po pierwsze jeżeli Cyfrow Polsat nie wykupił tej domeny...

Po drugie CP nie będzie miał nic przeciwko ponieważ serwis nie jest domeną na sprzedaż czy działającą na szkodę CP, a wręcz przeciwnie.

Zalecam jednak kontakt z CP, niech się ustosunkuje do treści (polecam unikalną treść) i użycia logotypów bo to już jest co innego niż domena...

Teraz tylko pozycjonowanie, unikalna treść i wytrwałość

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

• 1 miesiąc temu...
Po pierwsze jeżeli Cyfrow Polsat nie wykupił tej domeny...

Po drugie CP nie będzie miał nic przeciwko ponieważ serwis nie jest domeną na sprzedaż czy działającą na szkodę CP, a wręcz przeciwnie.

Zalecam jednak kontakt z CP, niech się ustosunkuje do treści (polecam unikalną treść) i użycia logotypów bo to już jest co innego niż domena...

Teraz tylko pozycjonowanie, unikalna treść i wytrwałość

no jak narazie wytrwalosci nie brakuje, unikalne tresci powoli zaczynaja goscic a pozycja w google na haslo cyfrowy polsat - pierwsza strona, pozycja pomiedzy 5-8,

tak wiec jak to sie mowi pomalu do przodu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności