Skocz do zawartości

[Wykonam] Proste bannery FLASH

dante840

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. "Bawię" się trochę we FLASHU i z przyjemnością wykonam proste Bannery/Loga składające się z 1-5 klatek, rozmiar do 800 px. x 200 px. Cena w zależności od wymagać, ilości podstron.

Jak wygląda zamówienie?

1) Wysyłasz mi na maila wiadomość w której opisujesz dokładnie pod jaką stronę ma być banner, opisujesz jego wymiary, sugestie, propozycje

2) Załączasz grafikę, która będzie wykorzystana do stworzenia bannera (musisz mieć do niej prawa autorskie)

3) Czekasz na moją odpowiedź w której napiszę czy jestem w stanie wykonać Twoje zamówienie, jeśli tak, zamieszam informacje na kiedy będzie gotowe i w jakiej cenie

4) Dajesz mi odpowiedź, czy odpowiada Ci cena

5) Przygotowuję banner, który Ci prezentuję

6) Jeśli Ci nie odpowiada, nanoszę poprawki, w zależności od sytuacji, poprawki mogą Cię kosztować (jeśli są konieczne z Twojej winy, np. zapomniałeś o czymś co ma się znaleźć na bannerze), gdy jest konieczność naniesienia ich, gdyż o czymś zapomniałem, zrobiłem coś inaczej niż napisałeś (poprawki są za darmo)

7) Jeśli wszystko się zgadza, robisz przelew po czym wysyłam Ci banner wraz z wszystkim co jest potrzebne aby zamieścić go na stronie

8) Inne o których nie wspomniałem, które wynikną w czasie współpracy

Co oferuję?

- stworzenie od podstaw unikalnego banneru FLASH

- pomoc

- inne o których nie wspomniałem

Kontakt:

PW

GG: 11789427

E-mail: ksw9800@prokonto.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności