Skocz do zawartości

[Wykonam] Ręczne katalogowanie stron (SEOKatalogi)

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

Oferta dotycząca profesjonalnego katalogowania stron. Ofertę tą kieruje głównie do nowych serwisów/portali ewentualnie, które nie są w katalogach z mojego wpisu (więcej inf. przy kontakcie).

Posiadam własny, wyselekcjonowany spis katalogów. Wszystkie są moderowane i mają moc. Tylko SEOKatalogi. U mnie płacisz za zaakceptowane strony. Lista posiada ponad 300 katalogów o dużej mocy, zadbanych i pewnych.

Kataloguje ręcznie. Nie używam żadnych automatów, dbam o Twoje wpisy. Na koniec podsyłam raport, w którym znajdziesz m.in bezpośrednie linki do wpisów.

Raport wygląda tak:

Adres katalogu | Data dodania | Czy dodano | Zaakceptowano/Odrzucono | Link do zaakceptowanego wpisu | Powód odrzucenia

Cenię Twój i mój czas. Wpisy w katalogach mogę umieszczać na raz lub jeśli sobie życzysz mogę dodać określoną liczbę dziennie.

W spisie są katalogi darmowe ~220-250, tematyczne ~20-30 i katalogi płatne. Wszystkie na skrypcie Generała.

Wpis do katalogu darmowe to koszt 0,50-0,80zł/wpis (cena zależna od ilości wpisów w zleceniu). Dodanie do katalogu płatnego - należy doliczyć płatność w katalogu.

Podana wyżej cena dotyczy dodania wpisu, gdy zleceniodawca prześle opisy stron.

Zleceniodawca dostarcza teksty 300-500 znaków, najlepiej kilka wersji (tak by wpisy się nie dublowany z innymi katalogami, dla pewności aby wpis został zatwierdzony).

Możliwość wykonania 500 znakowych opisów twojej strony. Cena zależna od ilości. Więcej inf. przy kontakcie.

Nie kataloguję stron, które zawierają erotykę, hazard, treści niezgodne z prawem.

Chcesz wiedzieć więcej? Napisz.

Kontakt:

E-Mail: kontakt@oden.pl (często sprawdzam skrzynkę)

GG: 2788873 (najszybsza forma kontaktu)

PW

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności