Skocz do zawartości

Reaktywacja strony

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam stronę, jedną z moich pierwszych, robioną parę lat temu w photoshopie, więc są to same obrazki z słowami klucz w altach. Przez te lata wytworzyło się 15 linków, ja nic nie robiłem. Strona wisi sobie w drugiej dziesiątce dla słowa klucz pewnie tylko dlatego, że adres to www.slowoklucz.pl

W najbliższym czasie mam zamiar zrobić ją od nowa, no i jak to najlepiej zrobić?

Czy starać się, żeby nowa strona była w jakimś procencie podobna do starej?

Czy zacząć linkować już teraz, czy po załadowaniu na serwer nowej strony?

Ile linków tygodniowo nie będzie przesadą?

Proszę was o opinie i sugestie, na co zwracać szczególną uwagę?

strona musi mieć (przynajmniej powinna mieć w dzisiejszych czasach przyjazne linki) tj. zamiast "strona-glowna.pl/arty/111.html" to "strona-glowna.pl/arty/tytul-arta.html"

linkować jak zaczniesz od 10 linków dziennie to będzie dobrze, po 2 tyg. proponuję zwiększyć do 15 na dzień, oczywiście należy pamiętać o unikalnej treści przy linkowaniu, im jej więcej, tym lepiej.

Teksty na stronie powinny być zoptymalizowane pod kątem SEO, oczywiście najlepiej sama unikalna treść, description strony to nie powinien być zlepek słów kluczowych, a jakiś krótki tekst, bodajże na około 250 znaków. Tytuł krótki, określający co jest na stronie, można użyć w nim najbardziej trafnego słowa kluczowego, na które będzie linkowana strona.

Nie wiem co jeszcze...

Aaa.. na stronie nie powinno znajdować się 1000 razy to samo słowo kluczowe, bo to źle wpłynie ja jej sytuację. Z tego co zrozumiałem, to masz tam same obrazki z alt="", proponowałbym to uzupełnić zwykłą treścią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności