Skocz do zawartości

iaMedia.org - Nowy SEOKatalog z aspiracjami :)

adby

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako, że jest to mój pierwszy katalog, na wstępie proszę o wyrozumiałość.

iaMedia.org - Moderowany Katalog Stron

Zapraszam do dodawania wpisów do nowego SEOKatalogu.

Ze swojej strony mogę zapewnić, że przynajmniej raz dziennie będę się starał moderować dodane strony i zapewnię odpowiednie linkowanie.

Katalog jeszcze "pusty", mam nadzieję, że pomożecie go zapełnić :)

Katalog będzie przyjmował zadbane strony, preferowane w miarę unikalne opisy oraz conajmniej 5 słów kluczowych.

UWAGA! - Przez jakiś czas promował będę strony, które mi się spodobają i będą posiadały unikalne opisy powyżej 400 znaków (dodatkową premią opisu o takiej ilości znaków będzie 2 linki w treści).

Otwarty jestem na uwagi "weteranów" w branży katalogów, ale także wszystkich użytkowników. :)

Katalog dopiero startuje i napewno jest w nim wiele niedociągnięć, które proszę zgłaszać.

Jeszcze raz zapraszam do dodawania.

Pozdrawiam.

Wyłącz dodawanie nowych podkategorii, a zamiast tego ustaw sugerowanie.... bo po kilku dniach będzie jeden wielki chaos.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Na początku włączone miałem sugerowanie, ale stwierdziłem że nie każdemu na rękę będzie najpierw wejść, zasugerować podkategorię i czekać na jej akceptację.

Ale faktycznie, może powstać wielki chaos, dlatego rady posłuchałem :D

no i stronka została odrzucona...tylko nie dostałem przyczyny;)

dokładnie tak

Jak odrzucasz to przynajmniej napisz "bo tak mi się podoba", bo takie olewanie użytkowników nie jest najmądrzejsze. Inna sprawa odrzucanie spamu bez podania przyczyny, a inna normalnych stron.

Panowie, staram się akceptować wartościowe, porządne strony.

Jeśli strony były odrzucone, to pewnie zauważyłem jakiś powód.

Nie wiem które strony były Wasze, ale z tego co pamiętam, w jednym odrzuconym zgłoszeniu nie było adresu strony (nie wiem jak to możliwe, być może błąd skryptu), na innych odrzuconych stronach w stopce po kilka(naście) linków wychodzących, widać że SWL, a BL do strony praktycznie brak (stąd stwierdziłem że strony pod SWL).

Co do podawania przyczyny, to czy jest w skrypcie SEOKatalogu jakaś opcja wpisywania wiadomości do właściciela, dlaczego strona została odrzucona? Jak już mówiłem to mój pierwszy katalog i jeszcze wszystkich opcji nie znam.

Jeśli macie jeszcze jakieś wątpliwości, to proszę jeszcze raz zgłosić strony to przejrzę ponownie.

Pozdrawiam. :D

Co do podawania przyczyny, to czy jest w skrypcie SEOKatalogu jakaś opcja wpisywania wiadomości do właściciela, dlaczego strona została odrzucona? Jak już mówiłem to mój pierwszy katalog i jeszcze wszystkich opcji nie znam.

PA -> Konfiguracja -> Powiadomienia E-Mail a później wybierasz przyczynę z listy rozwijanej podczas moderacji w PA -> Grupy wpisów

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności