Skocz do zawartości

Narzędzia do dodawania stron do dużej ilośći katalogów

james8

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

Jestem tutaj nowy i dlatego proszę o wyrozumiałość. Interesują mnie aplikacje z jakich korzystają firmy pozycjonerskie, do dodawania stron internetowych do dużej ilości katalogów internetowych.

Czy znacie takie darmowe narzędzia? Jeśli nie to czy ktoś mógł by mi polecić coś dobrego w przystępnej cenie?

Darmowych brak. Z płatnych Publiker ale nim do najlepszych katów (INDEXU, SEOKatalogi, zmodyfikowane freeglobes oraz autorskie) nie dodasz strony.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Polecam już dopracowany program Adder 7 do automatycznego dodawania www.seoadder.info

Do lepszych katalogów polecam półautomat SemiAdder www.semiadder.pl

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

to trzeba miec naprawde tupet...

ale wracajac do tematu:

polautomat (do lepszych katalogow ) seolight (niektore osoby poleca seobohatera - nie wiem, nie korzystalem, ale demo mnie troszke wystraszylo:) )

automat (jak napisal General - tym nie dodasz do lepszych katow) - Publiker

Oba płatne, ale to dobrze wydane pieniadze.

@james8 Czy ktoś udzielił by mi wiadomości - czy te programy faktycznie poprawiają pozycje w google?

Same z siebie nie poprawią, bo pozycja zależny między innymi od ilości linków prowadzących do danego serwisu www.

Na automatyczne podawarki w ogóle szkoda czasu i pieniędzy, bo są wstanie dodać do wpisy do niezabezpieczonych katalogów czyli zaspamowanych katalogów, zbanowanych , bezwartościowych innymi słowy syfowatych.

Co innego programy wspomagające, ale w nich musisz mimo wszystko dodawać ręcznie jednak te programy w tym pomagają.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli katalog jest zbanowany, lub wcale nie uwzględniany przez google dodanie do niego wpisu nic nie daje. To, że zaplecze jest indeksowane dzięki temu jest to subiektywnym odczuciem tego co tak robi :P

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na automatyczne podawarki w ogóle szkoda czasu i pieniędzy, bo są wstanie dodać do wpisy do niezabezpieczonych katalogów czyli zaspamowanych katalogów, zbanowanych , bezwartościowych innymi słowy syfowatych.

Więc w jaki sposób firmy pozycjonerskie pozycjonują stronę?

Moja strona jest zoptymalizowana (html, css, użycie słów kluczowych, znaczniki meta itp).

Strona została zaindexowana przez google dodałem ja również do kilku bardziej znaczących katalogów.

Co mogę jeszcze zrobić aby walczyć o pozycję w google? Zaplecze (blog wordpress?, założyć katalog na innym serwerze i innej domenie?).

Sądziłem że dodawarki do katalogów są czarnym asem w pozycjnowaniu stron, skoro tak nie jest to co mogę jeszcze zrobić?

Sądziłem że dodawarki do katalogów są czarnym asem w pozycjnowaniu stron, skoro tak nie jest to co mogę jeszcze zrobić?

;)

Co mogę jeszcze zrobić aby walczyć o pozycję w google?

Postaw zaplecze bądź zleć pozycjonowanie.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

;)

Prosiłem o wyrozumiałość - jestem początkujący.

Co mogę jeszcze zrobić aby walczyć o pozycję w google?

Postaw zaplecze bądź zleć pozycjonowanie.

Co rozumiesz przez zaplecze? Blog z użyciem słów kluczowych, i linków do strony docelowej?

poczytaj sobie dział dla początkujących https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=33 i szczególnie przyklejone tematy.

w telegraficznym skrócie - zaplecze= strony internetowe które linkują do twojego serwisu i/lub strony pod punkty w SWL

strona - każdy typ witryny internetowej.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności