Skocz do zawartości

Domeny pod zaplecze

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

najlepszym rozwiązaniem jest przejąć np. w dropped.pl 30 różnych domen które mają już jakąś historię oraz BL i postawić każdą na innym IP (iswift, hoseo itp.).

Każda subdomena jest traktowana jako osobna domena, więc też można przejąc 10 domen i skorzystać z takiego dostawcy hostingowego, który umożliwia nadawanie subdomenom różnych IP, ale stawianie 30 zapleczy ( 10 domen + 20 subdomen) na 10 adresach IP i świeżych domenach jest takim sobie rozwiązaniem, skoro można to zrobić lepiej :D

Można i kupić 30 nowych domen, z dobrą nazwą i postawić takie zaplecze żeby Ci zarobiło na siebie przez ten rok. W dropped można kupić ciekawe niekiedy domeny jednak też ceny mogą nie być taki niskie jak przy zakupie pl lub waw.pl 1 domena droppde= 3 pl nowe:)

^ to jest najlepsze rozwiazanie ale jest troche kosztowne. Ja to trochę różnicuję. Część mam .pl z subdomenami a część mam regionalne. W różne IP tez lepiej zainwestuj

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności