Skocz do zawartości

Pozycjonowanie dla początkującego

vincento

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na tym forum. Nigdy nie zajmowałem się pozycjonowanie stron i nie za bardzo się na tym znam dlatego proszę o kilka wskazówek. Jak dotychczas dodałem wpisy do kilku katalogów i rozreklamowałem moje forum na kilku stronach o tej samej tematyce. Co można jeszcze zrobić? Słyszałem coś o preclach, ale nie mam gdzie można to dodać itd. Proszę o wskazówki dla początkującego. :D

Mogę się tylko dołączyć do apelu kolegów: czytaj!

Najpierw przyklejone tematy w dziale "Dla początkujących", potem resztę tego działu.

Co do katalogów, to kilka, to dopiero początek. Dodaj do kilkudziesięciu, kilkuset. Listę wartościowych katalogów znajdziesz tutaj:

https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP

O katalogach i preclach więcej w dziale "Katalogi i PresellPage".

Powodzenia! :)

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Możesz zbudować własne zaplecze - w temacie "budowa zaplecza" też znajdziesz wszystko :)

Tylko najpierw wypadałoby ustalić, czy jest mu to potrzebne, czy inne sposoby 'mniej nakładożerne' nie wystarczą... -> oczywiście, zaplecze to luksus w tym wypadku, bo nad wszystkim panujemy, etc., ale w sumie wiele fraz można wypozycjonować i bez tego (nie mówię tu oczywiście o popularnych frazach, ale jakiś grubszych niszówkach, które też dadzą ruch -> wszystko zależy jenak od tego co ma być promowane).

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności