Skocz do zawartości

Czy można tak linkować

haker

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki pomysł. Skoro chcę pozycjonować nową frazę a zaplecze mam nie tematyczne, to może na tych nie tematycznych stronach zapleczowych, zrobić po jednej podstronie związanej ze stroną pozycjonowaną (ta sama tematyka), i te pojedyńcze podstron podlinkować z swl?

Wyglądało by to tak że na stronie np o rybkach jedna podstrona jest np o cateringu i tam link z anchorem catering do strony pozycjonowanej, i tak samo na kilkunastu innych domenach. Ma to sens?

Ja bym tam wstawiał link nawet nietematyczne. (i jedno i drugie rozwiązanie nie wygląda neutralnie, także moim zdaniem tworzenie dodatkowej podstrony mija się z celem) Pewnie zaraz rozwinie się dyskusja na temat tego, czy tematyczność linków jest ważna, ale mniejsza o to... -> przeglądnij kilka tematów na ten temat na forum.

Spółki | Prawo | Sąd

Lepiej jest mieć dobre zaplecze i linkować nietematycznie ... niż udawać tematyczność dając kilka podstron jakby były z innej matki :P Takie strony, zarówno dla bota jak i użytkownika będą wyglądały jak przysłowiowe " .... w lesie " - nie ma co się przemęczać bez potrzeby, ale należy wiedzieć kiedy się przegina w pójściu na łatwiznę :(

Pozdrawiam :)

O ile w tekście i całym serwisie będzie można sporo przeczytać o cateringu dla rybek ... to tak B)

np. duszone robaki z kukurydzą w polewie wiśniowej ... na amury :)

Pozdrawiam :(

P.S. Tak na poważnie, uważam że nie ma sensu się bawić w takie miszmasze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności