Skocz do zawartości

indeksowanie stron

miroo

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Mam problem z indeksowaniem moich stron. Kilka stron juz od ponad 3 tyg nie zostala zaindeksowana przez google mimo swl oraz pingowania. Kolejne strony stroją już ponad tydzien i dalej kicha... Co zrobić aby się strony szybciej indeksowały? Aha i oczywiscie dodałem strony do wyszukiwarek.

Programista Prestashop/Wordpress -> www.skyseo.pl oraz kosiarki spalinowe łódź

jeżeli są to stronki zapleczowe, które mają do kilkunastu podstron to czekają w ich wypadku chyba tylko ludzie, którzy kompletnie nie znają się na pozycjonowaniu. Takie stronki indeksuje się w 24-48 godzin, wystarczy tylko trochę poczytać i poszukać informacji na ten temat, bo na tacy niestety nikt ich nie poda :P

Ja bym tak nie szalał z tym 24-48 godzin ... nie teraz kiedy Google szaleje tak jak site B) Cierpliwością trzeba się wykazać ... dodać mapę + podlinkować mapę i stronę + puścić kilka razy dziennie zaproszenie w eter ... a stronka powinna szybko zagrzać miejsce w indeksie :P

Pozdrawiam :D

miroo: ile pkt SWL uzywasz i co to za system?

linkme elite oraz slim po kilka linków dziennie

Jakim cudem indeksujecie strony w 3 dni? Podpowiecie ? ;)

PS.

O chwyciło 1 stronke. Strona założona 25 lutego, kopia strony w google 26 lutego a wyswietlila sie dopiero dzisiaj :|

Programista Prestashop/Wordpress -> www.skyseo.pl oraz kosiarki spalinowe łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności