Skocz do zawartości

[sprzedam] Piłka KOPANA.PL + gratisy: Sportowisko.PL i spot sportowy

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=968484366

Kontakt

GG: 3618623

Mail: jarek[kropka]cieszyn[malpa]gmail[kropka]com

Piłka KOPANA.PL + gratisy: Sportowisko.PL i spot sportowy!

Dziś na licytację wystawiam domenę Piłka Kopana.PL. Adres ten znakomicie nadaje się na stronę o tematyce piłkarskiej, która to bądź co bądź jest najpopularniejszą dyscypliną sportową na świecie. Ta domena to istny unikat, których w sieci jest tak niewiele! Adres jest krótki, prosty i łatwo wpada w ucho, wszystko to sprawia, że startując z serwisem o tematyce piłki kopanej, Twoje szanse na sukces wzrastają diametralnie! Oferowana domena jest niezwykle cenna, ja sam zapłaciłem za nią jesienią 2009 roku aż 2000 złotych. Pomyśl, ile będzie warta za kilka lat!

Statystyki Kopana.PL (opłacona do sierpnia 2010):

Czy potrzebujesz jeszcze więcej dowodów na to, że zakup tej domeny to z góry skazana na sukces inwestycja? Wątpię!

Gratisy:

Zupełnie za darmo zwycięzca licytacji jeśli tylko zechce, otrzyma domenę Sportowisko.PL oraz spot sportowy z logo tego sportowego unikatu.

Statystyki Sportowisko.PL (opłacona do listopada 2010):

Wykonany na zamówienie spot sportowy, za który zapłaciłem kilkaset złotych:

spot.png

Zapraszam do licytacji!

Aukcja kończy się wydaniem loginu oraz hasła do konta u obecnego rejestratora.

Istnieje możliwość zakończenia aukcji przed czasem, jeśli oczywiście otrzymam satysfakcjonującą mnie ofertę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności