Skocz do zawartości

[Sprzedam] Wartościowe linki PR 4

beybe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Do zaoferowania mam linki w serwisie:

PR=4,

wiele podstron z PR=3, PR=2, PR=1 (mogę podać listę)

BL Google=200,

IP Google=1500, (było 6000, ale po ostatnich zmianach Google zmniejszyło większości stron parametr site więc obecnie jest 1500)

BL Yahoo=7500,

IP Yahoo=4800

700uu / dzień,

linkowany z silnych stron PR5-PR1,

obecnie 5 linków wychodzących, nigdy nie było i nigdy nie będzie więcej niż 5, ponieważ nie chcę stracić na wartości katalogu. Jutro (21.03) wygasa te 5 linków.

Dla przykładu: Strona, której link był na tej stronie zyskała 82 BackLinki w Google tylko z mojej strony, nigdzie indziej nie była linkowana a jest w czołówce na ok. 10 fraz.

Adres strony oraz reszta szczegółów tylko dla zainteresowanych. Adresu nie podaję publicznie z wiadomych powodów.

Nie przyjmuję linków o tematyce erotycznej, hazardowej, warez i niezgodnych z polskim prawem.

Cena: 20zł / miesiąc

Mile widziana dłuższa współpraca :P

Wiem co sprzedaję - 100% gwarancja jakości i zadowolenia.

Więcej informacji na:

> PW

> mateusz789@o2.pl

> GG: 7499988

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności