Skocz do zawartości

Google indeksuje podstrony, ale nie wyświetla w Site:

Paweł 24

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę w Narzędziach dla Webmasterów, że Google stopniowo indeksuje zawarte w Mapie Strony zapisaną w XML linki, lecz widzę, że w site: żadne zindeksowane nowe podstrony się nie ukazują. Proszę powiedzieć, czy linki, które są zindeksowane w Mapie Strony, a które nie są zindeksowane w site: to czy są w Google?

Oraz co trzeba zrobić, aby zindeksowane podstrony w Site Map były widoczne w site:?

Witam miałem podobną sytuację kilka dni temu, jednak dziś sprawdzałem przed chwilą strona jest już w wyszukiwarce. Może dlatego było takie opóźnienie przynajmniej w moim wypadku że była to domena która przez ok miesiąc nie była aktywna a w sieci prowadziły do niej linki. I być może G potrzebował więcej czasu aby się upewnić że jest na dłużej - takie moje gdybanie.

matematyka video - korepetycje z matematyki bez wychodzenia z domu

zobaczcie sobie w ten sposób:

1 zapytanie:

site:www.NAZWA_DOMENY.pl

Zapamiętajcie ilość wyników, i następnie:

2 zapytanie:

site:www.NAZWA_DOMENY.pl www.NAZWA_DOMENY.pl

Zobaczycie ze ilość wyników jest wieksza w 2 ZAPYTANIU, a w pierwszym jest UKRYTA.

Sposób ten jest widoczny przy sprawdzaniu zaindeksowania nowych SUBDOMEN, domeny główne zdaje sie pozostają bez zmian.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

u mnie juz jest lepiej, tak jakby wrócił stary sposób.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności