Skocz do zawartości

Lista Katalogów

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak. bardzo.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kody są :)

Natomiast jeśli chodzi o poprawki. Część "bajerów" przeniosłem w dół - losowy i darmowy zostawiłbym tak jak jest. Zapraszam do opiniowania, jeśli w dalszym ciągu coś przeszkadza postaram się poprawić.

Dzisiaj uruchomiliśmy w celach testowych możliwość głosowania na losowe katalogi. Zapraszam do korzystania - jest to bardzo prosty system, jeśli pojawiać się będą nadużycia będą wprowadzone blokady. Blokady zostaną również wprowadzone, jeśli zdecyduję się uwzględnić punktację Użytkowników w rankingu - póki co nie jest uwzględniona.

Zapraszam do komentowania!

Jeśli miałeś ten komunikat w pomarańczowej ramce, została potraktowana jako spam. W takim przypadku zapraszam do wysłania PW na forum.

Potestuje ten formularz

Z przykrością informuję również, że opłacone 23.06 miniaturki w ilości 500 000 sztuk skonsumowaliśmy. Postaram się doładować konto, zachęcam osoby, które korzystają z listy do wpisów w katalogu i do wykupienia reklamy. Skoro 30? wystarczyło na 16 dni, koszt miniaturek na liście (szacunkowy) to 60e miesięcznie. Nie dam rady sam. :)

Lista padła - tylko na godzinę. Za utrudnienia przepraszam.

----

wygląda na to, że wszystko działa jak należy.

----

Przypominam o jednej bardzo ważnej rzeczy: katalogi, które posiadają opis o długości 0 otrzymują przy każdym sprawdzeniu "bonus" w postaci -500pkt. Ma to ogromny wpływ na punktację, dlatego szczerze zachęcam do dodawania opisów, nawet w formie "darmowy katalog".

Pamiętajcie także, że każdy katalog otrzymuje 10% poprzedniej punktacji podczas kolejnego sprawdzania, więc zdecydowanie lepiej jest być na plusie niż na minusie...

Dziwna sprawa.

Zapisałem jeszcze raz format odnośników w wp i wygląda na to, że działa.

Dzięki za info.

Ponieważ trochę pogrzebałem ostatnio przy liście, pojawiło się trochę trudności w jej funkcjonowaniu. W ramach rekompensaty 2 min temu wygenerowałem plik i dorzucam 5 kodów katlista.

Jak dodać opis do swojego katalogu, który już jest na liście?

Tak, jak dodaje się nowy katalog - z tym, że zamiast "Nowy katalog" należy wybrać "Aktualizacja"

Nawet, jak ktoś to ustawi źle, to i tak się zorientuję - ta opcja jest tylko dla mojej wygody i usprawnienia procesu.

Proszę też zgłaszać ewentualne problemy z formularzem (podając kolor ramki, w której wyświetla się komunikat)

Wpadł mi do głowy pewien pomysł na promocję. Otóż od teraz każdy, kto doda katalog do spisu otrzyma kod do pobrania spisu. Kod będzie wysyłany na adres e-mail podany w formularzu.

Nie interesuje mnie przy tym, czy dodasz swój katalog, czy kogoś innego - przyczyna jest prosta - nie mam jak tego sprawdzić. Poza tym obowiązkowy jest opis.

----

W dniu dzisiejszym (niedziela) skrypt katlisty weryfikuje wszystkie katalogi, które miały ban>2 - czyli nie były wyświetlane na liście. Część z tych, które wróciły do spisu można zobaczyć sortując listę katalogów wg aktualizacji - jak widać, od 8 rano każdy ze sprawdzonych katalogów ponownie otrzymał ban 3 i zniknął z listy. Co jakiś czas taka akcja będzie prowadzona.

Dzisiaj otrzymałem sygnał, że niektóre z generowanych kodów z katalogu nie działają. Jeśli taka sytuacja ma miejsce, proszę o kontakt, proszę podać kod i adres dodanej do katalogu strony żeby uniknąć nieporozumień, bardzo szybko dopisze go do listy i będzie działał.

Z newsów - udało mi się odpalić miniatury i nie powinno być z nimi problemów.

5 kodów katlista aktualne, ok 22 wygeneruję nową, aktualną listę do zassania - zapraszam.

---

Plik gotowy.

Jeszcze jeden mod. Uważam, że odejmowanie punktów za opis=0 ma sens, dlatego wprowadziłem tego moda we wszystkich plikach. Do tej pory niektóre katalogi nie otrzymały bonusa.

Wzór jest prosty - długość opisu dodawana jest do punktacji, jeśli opis=0 to odejmujemy 500. Ten bonus jest systematycznie pomniejszany tak, aby nie rósł w nieskończoność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności