Skocz do zawartości

Lista Katalogów

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie jak będzie Wam wygodniej korzystać z listy:

Duża ilość danych na jednej stronie tak jak jest to w tej chwili czy oddzielne strony ze statystykami, wynikami wyszukiwań, rankingiem skryptów itp kolejnych modyfikacji?

Pytanie 2: Zmienić sortowanie po wejściu na stronę czy zostawić wg daty aktualizacji?

Strona będzie jak sądzę rozwijać się w kierunku "technicznym" a nie wizualnym, nie widzę na razie potrzeby upiększania - suche info jest w tym przypadku dobre, ale z chęcią wysłucham innych opinii.

Z góry dzięki!

Zapraszam do testowania kolejnej już funkcji listy katalogów

Z lewej strony w tabeli z katalogami są checkboxy, zaznaczenie których powoduje dodanie katalogu do naszych własnych ulubionych. Dzięki temu po kliknięciu w ulubione (na razie link na górze strony) wyświetli się lista z naszymi ulubionymi.

Pozwoli to jak sądzę ograniczyć czas wyszukiwania katalogów i usprawni korzystanie z listy.

Wprowadzona funkcja działa testowo i może nie być pozbawiona błędów.

trochę zamotałeś lucas. Jak dla mnie to wystarczy, żeby były dwie opcja: export do seoka wszystkiego i export do seoka ulubionych. Resztę (sort, filtr itp) każdy by już sobie sam ogarnął w SB.

Funkcja faktycznie była by super a myślę, że każdy user pobierał by ją raz na miesiąc, dwa. W zależności ile nowych katalogów będzie dochodzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności