Skocz do zawartości

Lista Katalogów

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Listę można pobrać w formacie Seo Bohatera. Jest to lista wygenerowana dzisiaj.

Pod tabelą z katalogami jest formularz pobierania. Lista katalogów

Z pewnych względów (transfer, baza i czas) potrzebny jest kod:

pio1

...

pio10

Kody działają od nowa -> od godziny 15:30, wyświetlam też listę działających jeśli komuś nie uda się trafić.

do testów, i jako zaproszenie :(

Kod można uzyskać również (powiedzmy - ze względów regulaminowych) jako gratis za wpis Premium (sms 5zł netto) w Katalogu

Zapraszam!

Ok, powalczę z tym tematem.

Proszę o jakieś info, jak działają ulubione.

Do końca nie wiem jak działają ulubione, ale jak klikam w link NOWA FUNKCJA!!! TWOJE ULUBIONE KATALOGI to nic się nie dzieje... tzn nie wiem gdzie mogę sobie utworzyć własną listę. Być może to tak się dzieje tylko u mnei ;/

pozdrawiam

Ok, powalczę z tym tematem.

Proszę o jakieś info, jak działają ulubione.

Do końca nie wiem jak działają ulubione, ale jak klikam w link NOWA FUNKCJA!!! TWOJE ULUBIONE KATALOGI to nic się nie dzieje... tzn nie wiem gdzie mogę sobie utworzyć własną listę. Być może to tak się dzieje tylko u mnei ;/

pozdrawiam

Hej. Tak, to mój błąd logistyczny - mam problemy z miejscem na zamieszczanie nowych informacji.

Działa to tak - w liście katalogów, dowolnie posortowanej, masz z lewej strony checkbox`y. Dopóki ich nie zaznaczysz - przynajmniej jednego i nie wyślesz przyciskiem pod tabelą, Twoje ulubione pozostają puste. Pierwsze dodanie do ulubionych "aktywuje", tworzy Twoją listę.

Od tej pory, kliknięcie w link który zamieściłeś przeniesie Ciebie i wszystkich innych do ich własnej listy. Niedługo postaram się wprowadzić eksport ulubionych.

Lista przechowuje info u Ciebie w cookies, i jeśli je usuniesz listy nie odczytasz. Alternatywa dla tego rozwiązania to logowanie, którego nie chcę wprowadzać, (mam jeszcze jeden pomysł, który testuję).

Do listy masz dostęp tylko Ty (ze względu na cookies) - i ja, ale ja nie wiem, czyja jest konkretna lista więc nie powinno być obaw o prywatność :lol:

Zapraszam do spisu katalogów - ostatni update daje do myślenia.

Z ciekawostek - spadek site: katalogu onet o 1688000

W najbliższym czasie do pobrania nowa lista katalogów (obecny download to stan na 30.03)

/// edit

Lista do ściągnięcia wygenerowana o 15:40; 05.04.10

Baza zawiera ponad 10100 katalogów

Kody umożliwiające download listy dostępne, tak jak poprzednio po dodaniu wpisu premium w katalogu

wysłałem sesemesa i nei moge sciagnac bazy . pisze mi ze kod niewłasciwy ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zauważyłam że w kolumnie site google w tej liście katalogów pojawiają się strasznie duże wahania - które zapewne wynikają z danych generowanych przez stary lub nowy silnik google. Dobrze by było żeby dla ujednolicenia system korzystał zawsze z jednego źródła danych.

Ja właśnie cały czas nie rozumiem algorytmu tego skryptu ale porównując topowe miejsca na liście z moim spisem "najlepszych" katalogów to chyba jest on całkiem niezły.

Nie wiem też jak się trafia do rubryki "Darmowy, polecany katalog"

ale ja i sam katalog Elsto ślicznie dziękujemy:)

Darmowy katalog wybierany jest na podstawie opisu, który jest w bazie (zachęcam do ich aktualizacji) oraz na podstawie zmian od poprzedniej aktualizacji. Jeśli punktacja Twojego katalogu wzrośnie o 1000, to będzie on się wyświetlał, dopóki jeden z katalogów nie wzrośnie o 1001, lub do momentu, w którym Twój znów zostanie zaktualizowany i spadnie.

Algorytm punktacji powinien działać sądząc po obserwacjach ok, cały czas obawiam się gwiazdek, na który mają wpływ zarówno czynniki punktowane jak i wiek katalogu w bazie. Będą dodatkowo miały takie sprawy jak nofollow w linkach, wiek domeny i inne - bariera to czas, który mogę na to przeznaczyć :unsure: - tak więc gwiazdki są jeszcze niedopracowane.

Dzisiaj od godz 12 muszę wyłączyć listę i nie będzie ona działać najprawdopodobniej do północy. Okazało się że generuje zbyt duże obciążenie podczas przeglądania, co mimo problemów ardzo mnie cieszy.

Mam nadzieję, że problemy znikną (muszę im pomóc trochę w tym zniknięciu), i od jutra wszystko będzie ok.

Zapraszam do ściągania listy :brawa:

• 2 tygodnie później...
Error

eroor

[403] Forbidden : Dostęp zabroniony

Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.

You don't have permission to access /

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności