Skocz do zawartości

Lista Katalogów

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Testowo uruchomiłem wyświetlanie statystyk. Zobaczymy, czy przy tej ilości userów nie zabije serwera...

Zero zainteresowania publikacją artów :) Pomysł chyba nietrafiony.

Proszę też, żebyście wypowiedzieli się, czy punktacja jest odpowiednia. Mając oczywiście na uwadze niedoskonałość sprawdzania bl.

Mam ogólnie ochotę zrezygnować z tego parametru całkowicie.

Witam.

Kolejne zmiany - tym razem kosmetyka, jednak zapowiedź zmiany innej - i po to piszę tego posta.

Najprawdopodobniej jeszcze dziś dodamy funkcję 5 losowych katalogów z możliwością oddania na nie głosu. Jeśli testy wypadną pomyślnie, zrobimy kilka ulapszeń, a w następnym update możecie spodziewać się w 100% (no, może 99 :) ) skryptu od BL google.

Zapraszam!

a powiedz mi czemu katalog inwestycjeodadoz.pl 10 gwiazdek ? bo to kpina z tyloma wychodzącymi to bardziej farma jak katalog

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Gwiazdki są liczone 2 razy w tygodniu. Nie chcę ręcznie ingerować w listę, ale spróbuję odpalić ręcznie skrypt do obliczania i zobaczymy. Pozdrawiam i dzięki za info.

---

To był bug. Gwiazdki naliczane są na podstawie pewnego "tajnego" rankingu i mają za zadanie być stabilne. Muszę jeszcze dopracować algo ale w tym momencie (wir w Y i problem z BL G to nie jest proste zadanie)

Zapraszam do komentowania zmian. (ocenianie jeszcze nie działa)

Naszą ambicją jest przeskoczyć jakościowo spis Mara :D Mam nadzieję że się nie obrazisz - nie o to w tym chodzi.

Jedynym kryterium wyświetlania losowych katalogów są punkty - muszą być > od zera. Wtedy linki nie dostają nofollow.

Zachęcam do podlinkowania listy - pomimo tego, że może być potraktowana jakby publikowała swl, to sądzę że warto. I że się opłaci.

Zgłaszajcie też katy z błędnym opisem - najszybciej jak dam radę poprawię.

Bardzo prosiłbym o opinie dotyczące wprowadzanych zmian. Lista katalogów jest dla userów, ja korzystam tylko dlatego, że uczę się kodować :)

Zachęcam także do updatów opisów - gwarantuję, że będzie to miało wpływ na pewnego rodzaju bonus... :D

Mam tyle pomysłów i tak mało czasu, że zapominam o najbardziej podstawowych rzeczach.

Kolejny mod - długość opisu (ponieważ wypływa ona na ogólną pozycję listy w Google) ma wpływ na punktację. Testowo liczba znaków jest mnożona x 50 i dodawana do pozostałej części algo. Na taką decyzję miał też wpływ fakt, że niektórzy zaniedbują swoje katy na liście, więc nie widzę powodu abym miał je promować.

Losowe katalogi pojawiają się również tylko, jeśli opis jest dłuższy niż 15 znaków i mają więcej niż 0 pkt (dlatego, że chcę linkować do tych najlepszych, a nie mam zamiaru dopalać gorszych).

Wyszukiwarka po skrypcie dość mocno potestowana.

W wolnych chwilach powalczę z głosowaniem. Zaskoczyło mnie, albo jakaś dziura w głowie. Generalnie system ma być prosty, nie wiem jeszcze jak wykorzystam wyniki, ale z pewnością się przydadzą.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności