Skocz do zawartości

Lista Katalogów

gibki

Rekomendowane odpowiedzi

Co robić z takimi stronami? https://precelek43.cba.pl/ ? Detonacja? Czy zostawić?

of korz że wywalać

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

myślę, że jednak zostanę przy mechanizmie - 3 szanse i ban. Jak Google nie zbanuje szybciej. Site = 0 to -20000 punktów.

Chce wypracować mechanizm, który pozwoli mi to cedzić. Inaczej nie opanuję ręcznie ponad 10k katalogów.

Na koniec zmiana ceny reklamy - 2zł/dzień. Zachęcałem do dyskusji na ten temat, nie było odzewu więc strzeliłem. Im więcej pozwoli mi zarobić katlista, tym siłą rzeczy więcej czasu będę mógł jej poświęcić, a może nawet pomoże mi ktoś, kto potrafi kodować ;)

Złamałem kilka reguł ale ze względu na bugi - dodałem katom po 2k pkt ponieważ jest w dalszym ciągu nie rozwikłany bug z BL G. Obciąłem też o 100000 punktację onetu. To dla gwiazdek, ponieważ najlepszy kat ustala 10 gwiazdek i progi. Te rzeczy są do poprawy, gdyby okazało się że to był z mojej strony błąd.

Śmieciowe katalogi dostają przy edycji ban=2, mają jeszcze jedną szansę. Tej akurat zmiany się nie wstydzę - po problemie z blG poleciały punkty i site, po naprawie musiałem wyzerować liczbę nominacji do bana.

Niestety 100% rezygnacja z ingerencji w listę nie wypaliła. W dalszym ciągu będę ją jednak ograniczał (starał się ograniczyć) do minimum.

Miniaturek jest już 12 zamiast 6 - dodałem też widoczne info o pozycji.

Po raz kolejny, proszę o informowanie i ocenianie tego co robię. Poświęcam na to resztki wolnego czasu (czasem też kasy) i chciałbym wiedzieć, czy to co robię jest komukolwiek przydatne.

Tylko gdybyś je rozwinął...

Proszę bardzo.

Chodzi mi o to, że nie jest mi to przydane bo nie zajmuję się pozycjonowaniem zawodowo tylko hobbystycznie i pozycjonuję tylko jedna stronkę mojego ojca więc nie dodaje stron do katalogów masowo więc ogólnie nie korzystam z twojej listy. Teraz tylko dodaję do katalogów jak są jakieś darmowe kody w dziale wiadomo jakim. Nie ukrywam, że w przyszłości założę jakoś firmę zajmującą się pozycjonowaniem stron internetowych bo już jako taką wiedzę posiadam, która wydaje mi się jest odpowiednia żeby świadczyć takie usługi.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Kolejna zmiana - tym razem niewielka.

Długość opisu mnożona jest * 10, jeśli aktualnie wynosi 0, to 0 zastępuję liczbą -50. Katalogi bez opisu tracą 500 pkt przy sprawdzeniu. Te mody wprowadzam póki co w jednym z 10 skryptów monitorujących.

Reklamodawcom oczywiście dziękuję, jednak na początku cena wynosiła 10gr / dniówka, a więc te reklamy nie pozwoliły mi zarobić więcej, niż kilka zł.

Do dyskusji niewiele osób się pali - stąd moje stwierdzenie, że katlista jest zbędna. I ogromnie się cieszę, że jednak komuś się przydaje :)

Ja z listy korzystam.

Swoja drogą przyszła mi na myśl funkcja, która mogłaby się przydać osobom, które nie korzystają z półautomatów do katalogowania.

Otóż możliwość założenia konta i tworzenie projektów (dla każdej pozycjonowanej strony osobno).

1 opcja - na liście katalogów, przy każdym katalogu pojawiałyby się małe przyciski odpowiadające utworzonym projektom stron i można by zaznaczyć, które projekty dodaliśmy do tego katalogu

2 opcja - wybieramy projekt i przeglądamy katalogi na liście... odwiedzone katalogi są oznaczone kolorem, lecz gdy zmienimy na inny projekt to podświetlenia również zmieniają się na inny projekt

Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał :D

Oczywiście nie wiem czy by się to w przyjęło w praktyce, ale ja bym na pewno skorzystał.

Pozdrawiam

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

Niestety - mamy problem. Mianowicie miniaturki. Konto już opłaciłem, teraz czekam na update tej opcji.

Wprowadziłem 20 miniaturek na głównej.

Na stronie głównej zamieściłem screena statów strony - mam nadzieję że zachęce reklamodawców. Miniatury kosztowały 30e ;):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności