Skocz do zawartości

Programy/edytory do tworzenia stron w HTML

przemz

Rekomendowane odpowiedzi

A więc, pytanie kieruję do osób, które tworzą strony w samym html czyli bez php, chodzi mi o to że gdy robicie szablon swojej strony to później jak tworzycie nową podstronę to wklejacie kod tego szablonu czy może korzystacie z jakiś programów w których ten szablon wasz już jest ?

Przykładowo w cms masz już wszystko wgrane, wrzucasz tylko treść artykułu, a jak ze stroną w samym html ?

W samym html to chyba tylko kopiuj, wklej, naniosisz zmiany, zapisujeszi.

Możesz też skorzystać z ramek.

Ja nie znam czegoś co zadziała jak cms do budowani stron html, ale ja ogolnie to z notatnika korzystam przy kodowaniu, przy większych rzeczach ewentualnie z czegoś co koloruje składnię.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Współczesne strony oparte na DIV i CSS koduje się "z palca" w edytorze kolorującym składnie HTML i ze wsparciem dla CSS oczywiście z możliwością zapisywania w kodowaniu UTF-8 itd np EditPlus :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności