Skocz do zawartości

eprogramy.net/gta/

Ald

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu meczy mnie pytanie w jaki sposob strona www. eprogramy.net/gta/ i www. tapetki.aplus.pl/Gtasanandreas sa tak wysoko w Google pod haslem GTA Link

Jest kilka linkow prowadzacych do tych stron. Obie te strony naleza do jednej osoby.

Sprawdzalem juz chyba wszystko o czym moglby pomyslec (linki w G i msn.com) i jedyne co to, to ze strony glowne maja PR=5.

Czy moglby mi ktos powiedziec w jaki sposob i czemu te strony sa tak wysoko ?

Pozdrawiam

Czy moglby mi ktos powiedziec w jaki sposob i czemu te strony sa tak wysoko ?

pod konkurencyjnymi frazami w google mozna byc wysoko tylko dzieki linkom

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Bo bobrze:) wypozycjonowane witryny głowne ciągną za sobą w wynikach podstrony

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

no coż, jak już tu wiele osób powiedziało: "nie liczy się tylko ilość linków, ale też ich jakość."

można jeszcze dodać wiek witryny, kwestie wpisu w dmozie ( :) ), content i wiele innych czynników. jak będziesz czytał forum dalej, to się dowiesz, że to nie taka prosta sprawa, żeby zrobić google dobrze :) jedni mają szczęście, inni mają wiedzę z doświadczeń, inni maja pecha, bo mają i jednych i drugich w konkurencji... :) moja rada na nich, to czytać forum, bo to tak jak z demokracją - nikt nic lepszego nie wymyślił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności