Skocz do zawartości

Co mogę zrobić z tekstami, za które zleceniodawca nie zapłacił ?

Inka22

Rekomendowane odpowiedzi

1. Powiedz kto to jest.

2. Jeśli masz w sobie dużo determinacji to możesz spróbować przejść się na policję i złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Wbrew pozorom czasami chce się tam komuś coś zrobić.

3. Jeśli nie chce Ci się tracić czasu to w ogóle zapomnij o sprawie i szukaj innych kontrahentów.

Do tej osoby już nic nie mam i nie chcę mieć do czynienia. Teksty wystawię do sprzedania informując, że są już użyte. Hm...trochę mi głupio pisać kto to jest bo boję się, że komuś popsuję opinię na zawsze a jak będzie chciał się zmienić to już nic mu nie pomoże ;) Może wyjdę na naiwną, ale taki mam sposób myślenia ale jednocześnie wiem, że już nie dam się oszukać. Będę 100 razy ostrożniejsza.

Ale jednocześnie wiem, że mogę uchronić innych piszących. Więc powiem tak, proszę uważać na znanego tu Esiu na innych forach (Esiu69). Przedstawia się jako Paweł Wołoszyn. Jeżeli ktoś ma doświadczenia z tą osobą- to proszę też opisać jak się układała współpraca.

Dzięki ze wszelkie mądre porady dla "zielonej" jeszcze w tym temacie kobiety :D

Podobny temat, ten sam sprawca

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...+wyegzekwowa%E6

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

hmmm inka22 nie znam cie wyplacam kazdemu kase moze przeoczylem cie bo mam duzo ludzi pod soba prosze podac swoj email albo gdzie rozmawialismy, pewnie nie odpisuje od 2 dni ale to nie dlugo przeciez mam problemy rodzinne wiec chyba mozna poczekac prosze napisac email gadu albo nie wiem gdzie rozmawialismy

@'Inka22' - nie widzie żadnych problemów zeby wystawić je na sprzedarz w dziale handel, Posiadam gotowe teksty o tematyce ........

Etyka pozycjonera?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

widocznie zapomnailem ci zaplacic mam duzo ludzi i straszne problemy ostatnio wiec sie pogubilem, a tobie pewnie duzo nie wisze, a co do innych oskarzen na forum to nie ma uzasadnien bo inni ludzie kopiowali teksty wysylali a pozniej rzadali zeby placic im zakopiowane teksty paranoja!!

aa i inka podaj nr konta i dane i ile ci wisze bo naprawde przeoczylem cie wyslij mi na emaila wszystkie dane zrobie przelew teraz, i skasuj ten post.

Esiu przeczuwałam, że się odezwiesz- szkoda, że nie do mnie osobiście. Czyli nie na darmo napisałam tutaj. Masz w swojej skrzynce maile ode mnie i to nie od dwóch dni ale o wiele dłużej. Muszę powiedzieć, że przykro mi, że tak to się skończyło, rozumiem wszystkie problemy świata, jak tu zauważyliście w ogóle jestem wyrozumiała ;)Zapłać i będzie po sprawie. Zwrócę honor na forum. Nie psuj sobie opinii. I uporządkuj sprawy biznesowe. Ja pracuję (poza pisaniem) z wieloma klientami i nikogo nie pomijam ani nie "przeoczam".

Numer konta i dane już dawno podałam. Nie denerwuj się, bo to ja mam powody ;) Wiele czy niewiele to nieważne... i wierz mi to co tu napisałam to dalekie od oskarżeń.

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności