Skocz do zawartości

[szukam] Dobry, Tani Dedyk

mol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No jest jeszcze domeny.pl i ich "Serwery dedykowane - najtańsze w Polsce" ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Prot po pingi widać, że ma serwery w OVH.... no i te ceny ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1199zł za łącze 4mbity?

HAHAHAHAHAA, to chyba jakiś żart!

Gdzie Ty to przeczytałeś?

Ja widzę:

Dodatkowe 4Mbit/s na dobry start!

Przydzielany na okres 12 miesięcy 0 zł

A poza promocją:

Dodatkowy gwarantowany 1 Mbit (podstawowe***) 50 zł / miesiąc

Czyli w sumie 150 zł za 4 Mbit + 169/214 zł za serwer.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@Kojotek_OX - nie masz racji, tak porządnego BOK to ja już dawno nie spotkałem może nie umiesz sie dogadać z BOK bo tak też może być.

Ja tam w 100% jestem zadowolony z serwerów w OVH i bardzo jestem niezadowolony z kontaktów z BOK dwóch pozostałych najwiekszych w PL usługodawców.

Nie widzę też sensu korzystanie z usług pośredników jeżeli można korzystać bezpośrednio

Ogólnie to nie do końca bo takie wielkie kolosy jak ovh zawsze klientów biznesowych traktują lepiej niż pojedyńcze płotki zostawiające im miesięcznie po 300zł

Po prostu klient który zostawia kilkaset tys czy nawet kilkadziesiąt tys zł miesięcznie nie może być olewany.

Serwerów i klientów w ovh jest wiele a ludzi do obsługi klienta jest też tylu ilu jest, a awarie się zdarzają więc i polityka jest jaka jest z musu. Stą właśnie przez pośrednika który jest w stanie obsłużyć swoich klientów bez olewania ich jesteś w stanie szybciej załatwić daną sprawę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To są jakieś koszta z księżyca. Za 200 zł 10 megabitów to standard.

Proszę Cię, podaj jakiś polski przykład... ;) Zacznij pisać konkretami, bo na razie sprawiasz wrażenie wyrwanego ze snu. ATM bierze od klienta indywidualnego 130 zł / 1 mbit.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja miałem serwery w OVH jednak nie znam się za bardzo na serwerach dedykowanych dlatego też musiałem i tak płacić za administrację serwerem osobie zewnętrznej. Teraz przeniosłem do omnihost, i wychodzi to wszystko taniej. Więc jak dla mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności