Skocz do zawartości

dlaczego tak nisko?

Gość ppysznik

Rekomendowane odpowiedzi

wystarczy spojrzeć na PageRank (0) - ja rozumiem, ze nie jest brany pod uwage, ale zapewne jakies znaczenie ma, więc przy oszustwach pewnie byłby wiekszy - czy nie?

Nie koniecznie.

To zalezy jakiego typu są to oszustwa.

"Standardowe" spamowanie niezwiązane z linkami nie podnosi PR.

Chyba, że gość zacząłby oszukiwać w ten sposób, że tworzyłby mnóstwo niewidocznych linków do siebie (zarówno na swojej jak i zewnętrznych stronach), wtedy taki PR zostały by zwiększony przez oszustwo.

Live Free or Die

Witam ponownie.

już chyba coraz mniej rozumiem zasadę działania googla. Wczoraj sporo osób pisało, że Google robi update i więc i ja siętemu przyjrzałem, rzeczywiście PR się nie zmienił, ale liczba linków i owszem. ZMieniła sie także pozycja cire.pl (dla "energetyka") z 9 na 8, ale jaie było moje zdziewienie dzisiaj, kiedy zobaczyłem że znowu jestem na 9. miejscu - o co tu chodzi?

żeby nie było za prosto podam że według monitoringu w serwisie "www.pozycja.frm.pl" - cire.pl jest miejscu 8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności