Skocz do zawartości

Zhakowany WP

Juzek112

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Mój WP został zhakowany. Podmieniłem pliki WP ma czystego. Sprawdziłem, że baza danych jest. Po wszystkim wyświetla mi się pusty WP. Brakuje wpisów. Czego to może być wina? Jak widzę baza danych nie została uszkodzona czyli wpisy są.

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

Dokladnie!

Ja mam takie doswiadczenia, ze jak wp-config.php edytuje w windowsowym Notatniku to blog mi sie sypie. Natomiast jezeli te same prace wykonuje w edytorze PSPad to wszystko jest OK.

Odpowiedz wiec sobie na pytanie czy nie modyfikowales pliku wp-config.php w Notatniku? A jezeli tak, to wez pusty wp-config.php z pakietu instalacyjnego WP, wyedytuj go w edytorze PHP i wgraj na serwer.

Powinno pomoc.

Dokladnie!

Ja mam takie doswiadczenia, ze jak wp-config.php edytuje w windowsowym Notatniku to blog mi sie sypie. Natomiast jezeli te same prace wykonuje w edytorze PSPad to wszystko jest OK.

Odpowiedz wiec sobie na pytanie czy nie modyfikowales pliku wp-config.php w Notatniku? A jezeli tak, to wez pusty wp-config.php z pakietu instalacyjnego WP, wyedytuj go w edytorze PHP i wgraj na serwer.

Powinno pomoc.

Fakt w notatniku wszystko robiłem.

Chciałem przed wszystkim wiedzieć czy jeśi WP widać pod adresem ale czysty to może to byc błąd pliku config.

Jak mogę zmienić hasło bazy danych. Polecono mi zmienić wszystkie hasła. Juz hasło dla ftp zmieniłem. teraz musze jeszcze zmienić hasło bazy danych. Mam dostęp do php my admina ale nie wiem gdzie moge zmienić hasło które w pliku wp-config jest w fragmenice kodu:

define('DB_PASSWORD',

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności